Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αρχές στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης όταν ανακάλυψαν ένα πτώμα να βρίσκεται στον πάτο της πισίνας για πάνω από δύο ημέρες χωρίς κανένας να μην αντιληφθεί την παρουσία του. Η Marie Joseph, 36 ετών και μητέρα πέντε παιδιών, είχε επισκεφτεί την Κυριακή μια από τις 21 συνολικά δημόσιες πισίνες της πόλης Φολ Ρίβερ μαζί με φίλους της προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο της. Ωστόσο, ύστερα από μια βουτιά δεν εμφανίστηκε ξανά στην επιφάνεια, με τους φίλους της μετά από σύντομη έρευνα στους χώρους της πισίνας, να θεωρούν ότι είχε φύγει μόνη της από τον χώρο χωρίς να τους χαιρετήσει.

«Το πτώμα βρισκόταν για δύο ημέρες περίπου στον πάτο της πισίνας και λόγω των νερών που ήταν αρκετά θολά δεν έγινε αντιληπτό μέχρι την Τρίτη το πρωί όταν και βρέθηκε να επιπλέει στην επιφάνεια από τον επιθεωρητή καθαριότητας», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, William Flanagan.
 
Σοκαρισμένοι οι θαμώνες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους κολυμπούσαν πάνω από ένα πτώμα.

Η πισίνα είχε να επιθεωρηθεί για πάνω από έναν χρόνο, με τη σχετική άδεια καταλληλότητας να έχει λήξει από τις 31 Δεκεμβρίου 2010.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης