Ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού βαδίζουν ενωμένοι στην προσπάθεια της κατασκευής του γηπέδου του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό, εξέδωσε η ΓΗΠΕΛ.

Η ΓΗΠΕΛ προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να ορθώνει εμπόδια για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010 συνεδριάζει η Γήπεδο Ελαιώνα Α.Ε. με κύριο θέμα τα επόμενα βήματα μετά την δέσμη προτάσεων που έχει καταθέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Μετά την λήξη του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ θα υπάρξουν ανακοινώσεις με βάση των αποφάσεων των μελών του Δ.Σ.
Οποιαδήποτε άλλα σενάρια περί κατασκευής του γηπέδου στο ΟΑΚΑ, τα οποία φέρεται να εκπορεύονται από τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο στερούνται βάσης και δυσχεραίνουν την πρόοδο του έργου.

Όλοι οι μέτοχοι συμπεριλαμβανομένου του κ. Βγενόπουλου έχουν φανεί υποστηρικτές και αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Απόφαση όλου του Παναθηναϊκού είναι να υλοποιηθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν και με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης