Την απάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου στην πρόταση συνεργασίας περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Ο Μεσσήνιος επιθετικός αναμένεται την Παρασκευή να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του στο “δικέφαλο του Βορρά”. Για τον άσο της Εθνικής Ελλάδας, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά αγγλικοί και γερμανικοί σύλλογοι, αλλά αυτό δεν ανησυχεί τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι ευελπιστούν να αποστάσουν την υπογραφή του Λυμπερόπουλου.
Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της ιταλικής Ρετζίνα, Νέναντ Νοβάκοβιτς, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας.
Στα εξωαγωνιστικά, υπογράφηκε η συμφωνία για την υλοποίηση του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, το οποίο αποτελεί όνειρο ζωής τόσο για τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, όσο και για τους φίλους της ομάδας.
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο και τους φορείς του Δήμου Αγίου Αθανασίου. Αυτή η κατασκευή του αθλητικού κέντρου ήταν όνειρο δικό μου, αλλά και του συνόλου των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πλέον χρειάζονται έργα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

