Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, πριν την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι θέλει πρώτα να αξιολογήσει το δυναμικό της ομάδας στα πέντε πρώτα φιλικά προετοιμασίας και στη συνέχεια θα αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρήζει ενίσχυσης η ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Champions League. Πρέπει να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να περάσουμε τη φάση των ομίλων», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις πρώτες ημέρες μαθαίνω τον τρόπο λειτουργίας και είναι σημαντικό για μένα να βρω την απαραίτητη οργάνωση».

Όσο για τις αποφάσεις για το υλικό της ομάδας (σ.σ.: μετεγγραφές και πιθανές αποχωρήσεις) είπε: «Το πιο σημαντικό είναι στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας να αξιολογήσουμε τους παίκτες για να δούμε αν θα χρειαστούμε να κάνουμε στη συνέχεια κάποιες μετεγγραφές. Εννοώ τα πέντε φιλικά, τα δύο στην Αυστρία και τα τρία στην Πορτογαλία. Εκεί θα δω τους παίκτες και θα πάρουμε αποφάσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης