Στις σελίδες ενός ημερολογίου διαφορετικού από τα άλλα αποφάσισαν να «πρωταγωνιστήσουν» οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τις χώρες του τρίτου κόσμου, των οποίων ο πληθυσμός ζει πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας και αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμα και στην καθημερινή του σίτιση, μερικοί τολμηροί σπουδαστές και σπουδάστριες συμφώνησαν να «δώσουν» ό,τι μπορούν.

Όχι, δεν έδωσαν τα ρούχα τους, αλλά τα πέταξαν και φωτογραφήθηκαν ολόγυμνοι να κάνουν πράγματα της καθημερινότητας, όπως να διαβάζουν, να εξασκούνται στη μουσική και να κάνουν μια βόλτα στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ημερολόγιο κοστίζει 10 λίρες και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους ακαδημαϊκούς κύκλους του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, από το οποίο πέρασαν ιδιοφυίες όπως ο Albert Einstein και ο Stephen Hawking, καθώς και 25 Βρετανοί πρωθυπουργοί.

Περίπου 60 φοιτητές και φοιτήτριες πήραν μέρος για τη δημιουργία του ημερολογίου του φιλανθρωπικού οργανισμού TravelAid που εδρεύει στην Οξφόρδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης