Τα πρώτα δύο μετάλλια της Ελλάδας στην κολύμβηση κατέκτησαν η Αγγελική Έξαρχου και ο Ρωμανός Αλυφαντής, στους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, τερματίζοντας δεύτερη στον τελικό των 100 μέτρων πρόσθιο.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού σημείωσε χρόνο 1:08.99 και τερμάτισε πίσω από την Ιταλίδα Ρομπέρτα Πανάρα που πήρε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1:08.47.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ρωμανός Αλυφαντής στα 200μ. μικτή ατομική, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού έκανε χρόνο 1:59.89 και τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του αγωνίσματος, πίσω από τον ασυναγώνιστο Τυνήσιο («χρυσό» Ολυμπιονίκη στα 1.500μ. ελεύθερο) Ουσάμα Μελούλι, ο οποίος πέτυχε ρεκόρ αγώνων με 1:58.38.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης