Σοβαρές κατολισθήσεις έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας, λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή των Τροπαίων.

Προβλήματα εντοπίζονται στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, μεταξύ Σταυροδρομίου και Τουμπιτσίου, όπου πήγαν οι υπηρεσίες της περιφέρειας, έκαναν σήμανση κι εντός των ημερών θα γίνει μία πρώτη παρέμβαση.

Επίσης, στο δρόμο για τις Ράχες έχει κοπεί ο δρόμος, ενώ γίνεται προσπάθεια να κοπεί το βουνό για να διέρχονται μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε έκτακτη επιχορήγηση 600.000 ευρώ.

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στο δρόμο από το Σταυροδρόμι προς Αετοράχη, έχουν γίνει κατολισθήσεις και έχουν φύγει μέχρι και πρανή του επαρχιακού δρόμου. Ζητήθηκε επίσης έκτακτη επιχορήγηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στο βίντεο μιλούν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος.

Πηγή: ilialive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης