Ο Σεμπαστιάν Οζιέ «έσπασε» το σερί που είχε ο Πέτερ Σόλμπεργκ με τις «πρωτιές» στις ειδικές διαδρομές της σημερινής ημέρας του Ράλι Ακρόπολις.
Ο Γάλλος οδηγός της Σιτροέν σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πέμπτη ειδική της ημέρας, την «Θήβα 2», αφού κάλυψε τα 23,60 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 16:39.5, και άφησε στις δύο επόμενες θέσεις τον Νορβηγό πρωτοπόρο της γενικής (16:40.9) και τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (16:41.5).
Στη γενική κατάταξη, ύστερα από πέντε ειδικές και ενώ απομένει άλλη μια για την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους, ο Σόλμπεργκ παραμένει επικεφαλής με 1:21:04.1, μπροστά από τον Λάτβαλα (+29.2 δευτερόλεπτα). Στην τρίτη θέση της γενικής «σκαρφάλωσε» ο Οζιέ (+42.5), ο οποίος βρίσκεται μπροστά από τους Μίκο Χιρβόνεν (+47.5) και Σεμπαστιάν Λεμπ (+53.2).
