Η Yamaha ανακοίνωσε πως ο Valentino Rossi δεν θα πάρει μέρος και στον επόμενο αγώνα MotoGP ο οποίος θα πραγματοποιηθεί επίσης στην πίστα του Aragon στις 25 Οκτωβρίου. Ο Ιταλός διαγνώστηκε την προηγούμενη εβδομάδα θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να χάσει το Grand Prix του Aragon.

Το χειρότερο σενάριο όμως δεν κατάφερε να αποφευχθεί καθώς ο Rossi θα πρέπει να μείνει 10 ημέρες σε καραντίνα με αποτέλεσμα να χάσει και τον δεύτερο αγώνα στο Aragon. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα αντικαταστήσει τον Rossi με κάποιον άλλον αναβάτη με αποτέλεσμα ο Maverick Vinales να εκπροσωπήσει μόνος του της εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. 

Πολλές ήταν οι φήμες πως ο Jorge Lorenzo – δοκιμαστής της Yamaha – θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Rossi, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, έπειτα μάλιστα από τα υπονοούμενα που άφησε ο Ιταλός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Lorenzo αυτήν την περίοδο.

Να θυμίσουμε ότι στις δοκιμές που έκαναν οι αναβάτες στο Portimao πριν από δύο εβδομάδες ο Jorge Lorenzo ήταν 3 δευτερόλεπτα εκτός ρυθμού, κάτι που δεν άρεσε στους αναβάτες της Yamaha, οι οποίοι περιμένουν από τους δοκιμαστές της ομάδας βοήθεια στο στήσιμο και την εξέλιξη της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης