Χάνει και τον επόμενο αγώνα ο Valentino Rossi

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 19:21
Χάνει και τον επόμενο αγώνα ο Valentino Rossi

Η Yamaha ανακοίνωσε πως ο Valentino Rossi δεν θα πάρει μέρος και στον επόμενο αγώνα MotoGP ο οποίος θα πραγματοποιηθεί επίσης στην πίστα του Aragon στις 25 Οκτωβρίου. Ο Ιταλός διαγνώστηκε την προηγούμενη εβδομάδα θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να χάσει το Grand Prix του Aragon.

Το χειρότερο σενάριο όμως δεν κατάφερε να αποφευχθεί καθώς ο Rossi θα πρέπει να μείνει 10 ημέρες σε καραντίνα με αποτέλεσμα να χάσει και τον δεύτερο αγώνα στο Aragon. 

Η Yamaha ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα αντικαταστήσει τον Rossi με κάποιον άλλον αναβάτη με αποτέλεσμα ο Maverick Vinales να εκπροσωπήσει μόνος του της εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. 

Πολλές ήταν οι φήμες πως ο Jorge Lorenzo – δοκιμαστής της Yamaha – θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Rossi, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, έπειτα μάλιστα από τα υπονοούμενα που άφησε ο Ιταλός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Lorenzo αυτήν την περίοδο.

Να θυμίσουμε ότι στις δοκιμές που έκαναν οι αναβάτες στο Portimao πριν από δύο εβδομάδες ο Jorge Lorenzo ήταν 3 δευτερόλεπτα εκτός ρυθμού, κάτι που δεν άρεσε στους αναβάτες της Yamaha, οι οποίοι περιμένουν από τους δοκιμαστές της ομάδας βοήθεια στο στήσιμο και την εξέλιξη της μοτοσικλέτας.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 19:24