Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένας πολύ ιδιαίτερος “σταρ” επισκέφτηκε τα paddock του MotoGP στον προηγούμενο αγώνα του Misano στην Ο Lame ήταν ντυμένος στα χρώματα VR46 Sky Team.Ιταλία. Το όνομα Khaby Lame μπορεί να μη λέει πολλά σε εσάς που δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με τα social media, το TikTok και το Instagram, ωστόσο πρόκειται για έναν superstar του είδους με περισσότερους από 170 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 21χρονος Lame γεννήθηκε στη Σενεγάλη, μεγάλωσε στην Ιταλία και από μικρή ηλικία έπιασε δουλειά σε ένα μηχανουργείο ως χειριστής μηχανής CNC στο Τορίνο. Στις αρχές του 2020 παρόλα αυτά έχασε τη δουλειά του και αποφάσισε να ασχοληθεί με το TikTok, τη διάσημη πλατφόρμα mini clip των social media. Οι δημιουργίες του είχαν να κάνουν κυρίως με την καθημερινή ζωή και γρήγορα άρχισε να κερδίζει το κοινό μέχρι που την περασμένη Άνοιξη έγινε ο πιο δημοφιλής TikToker στην Ιταλία.

Παρέα με τον Pecco Bagnaia στη σέλα της εργοστασιακής Ducati.

Όνειρό του ήταν να συναντήσει τον παιδικό του ήρωα Valentino Rossi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lamy λοιπόν αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα να επισκεφτεί το MotoGP απολαμβάνοντας την Η αξία του Lame στο διαδίκτυο υπολογίζεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ!εξαιρετική φιλοξενία τόσο των ανθρώπων της Dorna όσο και όλων των ομάδων. Φωτογραφήθηκε με όλους τους Ιταλούς αναβάτες, πήρε ένα ιδιαίτερο αυτόγραφο από τον Valentino Rossi, ενώ βρέθηκε ακόμα και στο parc ferme παρέα με τον πρωταθλητή Fabio Quartararo.

Ο Lame είχε την ευκαιρία να βρεθεί συνοδηγός και στο αυτοκίνητο ασφαλείας, την BMW M4, κάνοντας μερικούς γύρους στην πίστα του Misano. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως κυμάτισε την καρό σημαία στο τέλος του αγώνα, τη στιγμή που κατακτούσε τη νίκη ο Marc Marquez με την Repsol Honda!

Βίντεο με τον Khaby Lame στο Misano.

 

Βόλτα στο Misano με την BMW M4, αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP.

Στο grid με τον παιδικό του είδωλο, Valentino Rossi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O 22χρονος αναβάτης που έφερε τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου της μοτοσικλέτας

Κολοσσιαία συμφωνία MotoE και Ducati για το 2023

Ο Marc Marquez γίνεται δάσκαλος οδήγησης!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης