Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο διήμερο τεστ στην Μαλαισία και λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο τριήμερο Μεγάλες αλλαγές στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας για αύξηση της πρόσφυσης στην έξοδο των στροφών.δοκιμών στην Ινδονησία, η Honda παρουσίασε την καινούρια της μοτοσικλέτας για το 2022. Η RC312V είναι ριζικά αλλαγμένη σε σχέση με το 2021 με την Honda να έχει κάνει τεράστια στροφή, αναπροσαρμόζοντας τη μοτοσικλέτα για τη νέα χρονιά στο MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις δοκιμές κιόλας της Μαλαισίας, οι αναβάτες της Repsol Honda, Marc Marquez και Pol Espargaro, αισθάνθηκαν πολύ άνετα στη σέλα της μοτοσικλέτας κάτι που αποδείχτηκε και από τους χρόνους που πέτυχαν. Ιδιαίτερα ο Marquez τόνισε ότι η μοτοσικλέτα έχει μεγάλες διαφορές, ιδιαίτερα στην έξοδο των στροφών με περισσότερη πρόσφυση να είναι διαθέσιμη. Φυσικά, απαιτείται χρόνος για να στηθεί σωστά η RC213V αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η καινούρια αυτή μοτοσικλέτα θα οδηγήσει ξανά στην κορυφή την Repsol Honda.

Όλα δείχνουν ότι ο Marquez θα είναι ξανά ανάμεσα στους κορυφαίους τη νέα χρονιά.

Φαβορί και πάλι ο Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marc Marquez είχε δύσκολο χειμώνα καθώς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του. Η O Marquez έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα διπλωπίας που αντιμετώπισε.αποθεραπεία του ωστόσο πήγε πολύ καλά και πλέον ο Ισπανός επέστρεψε δυνατός και χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα δεν δίστασε να βάλει τον εαυτό του ξανά ανάμεσα στα φαβορί για νίκες και βάθρα τονίζοντας ότι με αυτό το σκεπτικό θα προσεγγίσει τη νέα χρονιά.

“Είπα στον εαυτό μου ότι αν καθίσω στον καναπέ και περιμένω χωρίς να πάρω ρίσκο δεν θα γίνω πρωταθλητής”, είπε ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP. “Στο τελευταίο κομμάτι του 2021 αισθάνθηκα πολύ καλά, αλλά το 2022 θα το προσεγγίσω έχοντας κάνει κανονικά την προετοιμασία μου. Θα οδηγήσω τη μοτοσικλέτα, θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να ανακτήσω το στιλ που με χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια”.

Marc Marquez και Pol Espargaro με τις μοτοσικλέτες του 2022.

Τα φαβορί για τον τίτλο το 2022 σύμφωνα με τον Marquez είναι οι Fabio Quartararo και Pecco Bagnaia. Ωστόσο, τόνισε ότι αν δουλέψει σκληρά και είναι συγκεντρωμένος υπόσχεται να τους κάνει τη ζωή δύσκολη!

Το βίντεο της παρουσίασης της Repsol Honda 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η μοτοσικλέτα που όλοι θέλουν να κερδίσουν στο MotoGP 2022

Δοκιμές MotoGP 2022: Aprilia, Suzuki και Honda οι κερδισμένοι στην Μαλαισία

Στόχος της Suzuki η επιστροφή στην κορυφή στο MotoGP 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης