Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Motul βρίσκεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, πάντα στο πλευρό της Honda όσον αφορά τους δύο τροχούς τις τελευταίες δεκαετίες. Για το 2021 δεν θα μπορούσε να μην εμπλακεί σε μια από τις δραστηριότητες του HRC σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που αποδεικνύεται με τη συνεργασία της εταιρείας με την εργοστασιακή ομάδα Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Motul λοιπόν θα στηρίξει την προσπάθεια των Alvaro Bautista και Leon Haslam στο σπουδαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας και φυσικά μοναδικός στόχος είναι η κορυφή. Οι Ιάπωνες μηχανικοί λαμβάνουν τις πληροφορίες που συλλέγει η ομάδα έρευνας και εξέλιξης της Motul και μαζί προετοιμάζουν την Honda CBR1000RR-RR προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε κάθε αγώνα.

Οι πρώτες δοκιμές έχουν ξεκινήσει για την ομάδα στην πίστα της Βαρκελώνης

Οι αγώνες είναι η καλύτερη πλατφόρμα εξέλιξης των προϊόντων της Motul

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λάδι που χρησιμοποιεί η Motul είναι το 300V Factory Line Racing, ένα πλήρως συνθετικό λάδι το οποίο χρησιμοποιείται μαζί με τη σειρά προιόντων Motocool Factory Line και MC CARE.

Ο Nicolas Zaugg, CEO της Motul, τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης συνεργασίας: «Το κοινό μας όραμα και η συνεργασία στον τομέα της τεχνολογίας που έχουμε αναπτύξει από κοινού είναι το τέλειο παράδειγμα της φιλοσοφίας της Motul που ονομάζουμε «ζωντανό εργαστήριο δοκιμών»… όπου αναπτύσσουμε και δοκιμάζουμε προϊόντα σε αγωνιστικό περιβάλλον προτού τα προσφέρουμε προς πώληση σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση».

Ο έμπειρος πρώην αναβάτης MotoGP, Alvaro Bautista, θέλει νίκες φέτος

Η Motul είναι επίσημος χορηγός όλου του πρωταθλήματος

Από την άλλη, ο Tetsuhiro Kuwata, Γενικός Διευθυντής Race Operations Management Division HRC, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Motul ως Επίσημο Χορηγό της εργοστασιακής μας ομάδας HRC στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motul World SuperbikeChampionship 2021, ενισχύοντας περαιτέρω ένα πολύ σημαντικό έργο για εμάς, το CBR1000RR-R FIREBLADE SP. Η Honda και η Motul διαθέτουν μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο, και οι δύο μάρκες καθοδηγούνται από τη συνεχή επιδίωξη της νίκης και από την ισχυρή πεποίθηση ότι η αγωνιστική αρένα είναι το ιδανικό σκηνικό για να αναπτύξουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας και να αναπτύξουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία μας. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, προσφέροντας ταυτόχρονα χαρά και ενθουσιασμό στους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike αρχίζει στις 23 Μαίου στην πίστα του Aragon στην Ισπανία.

Η παρουσίαση της ομάδας της Honda στο WSBK

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλησιάζει προς την Ευρώπη το Honda CB350 RS

Σημαντικές αλλαγές για το νέο X-ADV της Honda

Motul και Honda κυριαρχούν στο Dakar 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης