Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H Honda αναβάθμισε σημαντικά για το 2021 το εξαιρετικό της X-ADV προσθέτοντας περισσότερη τεχνολογία, Το νέο X-ADV έχει σύστημα φωνητικών εντολών!αυξάνοντας την ισχύ και προσέχοντας ακόμα περισσότερο το εργονομικό κομμάτι του μοντέλου. Είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή που δέχεται το μοντέλο από το 2016 που παρουσιάστηκε και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην γκάμα της Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021, το νέο X-ADV διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου του κινητήρα το οποίο επιτρέπει την αύξηση της ισχύος κατά 4 ίππους. Πλέον το ριζοσπαστικό μοντέλο της Honda αποδίδει 58,6 ίππους, φυσικά ακολουθώντας τις προδιαγραφές Euro5 με τη ροπή να αγγίζει τα 69Nm. Τo γκάζι είναι πλέον ηλεκτρονικό Throttle-By-Wire, οι στροφές του κινητήρα έχουν αυξηθεί κατά 600 σ.α.λ. ενώ έχουν κοντύνει οι τρεις πρώτες ταχύτητες για περισσότερη ζωηράδα στον κινητήρα.

Αγαπάει το χώμα το X-ADV και για το 2021 το κάνει ακόμα πιο άνετα

Πέντε χαρτογραφήσεις στον κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To X-ADV δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων χαρτογραφήσεων, Rain, Η TFT οθόνη είναι έγχρωμη 5 ιντσώνStandard, Gravel και Sport, ενώ υπάρχει και η επιλογή User για να φέρεις στα μέτρα σου όπως εσύ θέλεις τη μοτοσικλέτα. Φυσικά, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης της Honda είναι στο στάνταρ εξοπλισμό, ενώ το κιβώτιο παραμένει το κορυφαίο DCT, διπλού συμπλέκτη.

Αλλαγές έχουμε όμως και στο πλαίσιο της μοτοσικλέτας του οποίου το βάρος έχει μειωθεί κατά 1 κιλό. Ο σχεδιασμός βοηθάει και στην εξοικονόμηση χώρων αφού κάτω από τη σέλα έχουμε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο 22 λίτρων. Στις αναρτήσεις, το εμπρός πιρούνι 41mm διαθέτει ρύθμιση προφόρτισης και επαναφοράς, ενώ το μονό αμορτισέρ πίσω με σύστημα Pro-Link έχει ρύθμιση της προφόρτισης. Ο εμπρός τροχός παραμένει 17 ιντσών, ενώ ο πίσω είναι 15 ιντσών με τις ζάντες να είναι ακτινωτές για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο χώμα.

Ακόμα πιο αιχμηρό σε σχεδιασμό δύσκολα το μπερδεύεις με κάποιο άλλο μοντέλο

Η τιμή του είναι στα 13.500€

Σημαντικός είναι και ο εξοπλισμός του νέου X-ADV με LED φωτιστικά σώματα και λειτουργία φώτων ημέρας DRL. Η ζελατίνα είναι βελτιωμένη για καλύτερη προστασία από τον αέρα, ενώ είναι διαθέσιμη θύρα USB, σύστημα πίσω φλας έκτακτης ανάγκης (ESS), σύστημα φωνητικών εντολών (Smartphone Voice Control) και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Το νέο Honda X-ADV είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης της Honda στην τιμή των 13.500€.

Όλα τα στοιχεία για το νέο Honda X-ADV ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Toni Bou κάνει Trial με ένα Africa Twin 1100!

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Αλεξίου «Το πειραχτήρι»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης