Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι τελείωσε για την Itchy Boots, και ήταν πραγματικά ένα επιβλητικό ταξίδι. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να πουν ότι αντιμετώπισαν μια ολόκληρη πανδημία, πέρασαν από δύο μοτοσυκλέτες και τόνους γραναζιών για να δουν έναν ωκεανό. Η απίστευτη αυτή προσπάθεια απαθανατίστηκε στην ταινία της Noraly (Itchy Boots), διάρκειας μιάμιση ώρας και την βρίσκετε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Από την Παταγονία στην Αλάσκα, η Noraly ξεκίνησε το ταξίδι της με την Royal Enfield Himalayan της, η οποία στάλθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Αργεντινή για να αρχίσει αυτή η περιπέτεια από το νοτιότερο άκρο της Νότιας Αμερικής. Από εκεί, πέρασε από χιλιάδες χιλιόμετρα ασφαλτοστρωμένων και μη δρόμων για να φτάσει στην Αλάσκα.

Φυσικά, το ταξίδι διακόπηκε το 2020. Η Noraly βρισκόταν στο Περού όταν ξέσπασε η πανδημία του COVID-19 και τα σύνορα έκλεισαν. Το ταξίδι έπρεπε να διακοπεί, οι άνθρωποι αναγκάζονταν να είναι κοινωνικά απομακρυσμένοι και ένας νέος ιός που κανείς δεν καταλάβαινε πραγματικά εκείνη τη στιγμή κυκλοφορούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, η Noraly έπρεπε να αφήσει πίσω της τη μοτοσυκλέτα της και η Enfield της κόλλησε σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης για οκτώ μήνες, όπου η υγρασία και ο χρόνος την επηρέασαν. Η Dhanno, το όνομα της Himalayan, βρισκόταν ουσιαστικά εκτός λειτουργίας εξαιτίας αυτού, και έτσι έπρεπε να βαφτιστεί μια νέα μοτοσυκλέτα για να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο ταξίδι.

Ενώ η Noraly είχε την επιλογή για μια Honda CB500X ή μια CRF250L, η CRF300 Rally ήταν η τελική της επιλογή για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο ταξίδι.

Μετά από αυτό, ήταν μια κλασική περιπέτεια της Itchy Boots που περνούσε από σύνορα, μονοπάτια και αυτοκινητόδρομους μέχρι την Αλάσκα.

Διένυσε συνολικά 65.000 χιλιόμετρα, 18 χώρες, το ταξίδι διήρκησε τρία χρόνια, χρειάστηκαν δύο μοτοσυκλέτες και μια Παγκόσμια Πανδημία. Το ταξίδι ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2019, για να ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου 2022 και σε όλο το ταξίδι η Noraly ήταν μόνη της. Τώρα θα κάνει ένα διάλειμμα από την οδήγηση και τα γυρίσματα και θα δώσει στους θεατές κάτι διαφορετικό.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης