Η Benelli μας έχει εντυπωσιάσει τον τελευταίο καιρό με τις όμορφες δημιουργίες του Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας στο Pesaro της Ιταλίας, και φαίνεται ότι μας δίνει ένα ακόμη δείγμα του τι μπορεί να κάνει, σε μια κατηγορία που μέχρι τώρα δεν είχε εμπλακεί.

Το πρώτο παπί λοιπόν από την Benelli είναι γεγονός και έχουμε μόνο πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες κάποιων μερών. Για τον κυβισμό του οι φήμες λένε ότι θέλει να συναγωνιστεί τα μεγαλύτερα του ανταγωνισμού, άρα να περιμένουμε κάτι σε 185 κ.εκ.; Σύντομα θα έχουμε πληροφόρηση για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες της όλης κατασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια σε αυτήν την κατηγορία, που είναι η δεύτερη σε μέγεθος στην Ελληνική αγορά – μετά από την κατηγορία των σκούτερ – ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η τιμή και προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ένδειξη για το στοιχείο αυτό. Οι κατάσκοποί μας θα βρεθούν στα τέλη του μήνα στην Θεσσαλονίκη, όπου εδρεύει η αντιπροσωπεία της Benelli, για τα νέα περί της τιμής και της ημερομηνίας άφιξής του στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης