Η Indian Motorcycle, η πρώτη εταιρεία μοτοσυκλετών της Αμερικής, παρουσίασε την πιο επιθετική εκδοχή της εμβληματικής Indian Chief με το λανσάρισμα της Sport Chief. 

Βασισμένη σε μία από τις πιο ιστορικές και επιδραστικές μοτοσυκλέτες όλων των εποχών, η 2023 Sport Chief ανεβάζει τον πήχη για τα αμερικανικά V-Twin cruisers επιδόσεων μέσω κορυφαίων εξαρτημάτων προσανατολισμένων στις επιδόσεις και στο διαχρονικό, αμερικανικό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κατά το σχεδιασμό της Sport Chief, η Indian Motorcycle έθεσε ως στόχο τις επιδόσεις, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εξαρτήματα από γνωστές και ήδη δοκιμασμένες εταιρίες. Με το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι KYB, η Sport Chief προσφέρει άνετο χειρισμό και κορυφαίες επιδόσεις οδήγησης, ενώ τα πίσω αμορτισέρ FOX piggyback αυξάνουν τη διαδρομή στα 100 mm και τη γωνία κλίσης στις 29,5 μοίρες, σε σύγκριση με άλλα μοντέλα Indian Chief. Τα φρένα, με διπλούς δίσκους, τέσσερα έμβολα και δαγκάνες Brembo προσφέρουν δύναμη φρεναρίσματος που εμπνέει εμπιστοσύνη, 

Διαθέτοντας ένα απλοϊκό πλαίσιο από χαλύβδινους σωλήνες, η Sport Chief διατηρεί το μηχανικό στυλ της Indian Chief. Στην καρδιά όλων αυτών, ένας αερόψυκτος κινητήρας Thunderstroke 116 αποδίδει 162 Nm ροπής, ενώ ένα κομψό νέο Quarter Fairing, μαζί με νέες μπάρες τιμονιού ξεχωρίζουν τη Sport Chief από την υπόλοιπη γκάμα των Indian Chief. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναβάτες βρίσκονται σε μια επιβλητική, αλλά άνετη θέση οδήγησης, με τα μαρσπιέ να βρίσκονται πιο πίσω από ότι έχουμε συνηθίσει στα cruiser, στη μέση περίπου της μοτοσυκλέτας, τις νέες μπάρες τιμονιού και την επιθετική αλλά άνετη σχεδίαση της σέλας. Η Sport Chief διαθέτει σπορ χυτές ζάντες τυλιγμένες με ελαστικά Pirelli Night Dragon, ρεζερβουάρ καυσίμου 15,1 λίτρων, διπλή εξάτμιση, φωτισμό LED, ανάφλεξη keyless και τρεις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης –  Sport, Standard και Tour.

Μια οθόνη αφής 101 mm που τροφοδοτείται από το RIDE COMMAND βελτιώνει την οδηγική εμπειρία. Διατηρεί την κλασική αισθητική “μεταμφιεσμένη” σε αναλογικό σύστημα μετρητών, αλλά με πρόσβαση μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού ή της ψηφιακής οθόνης αφής, οι αναβάτες μπορούν να περιηγηθούν σε πολλαπλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων δύο διαφορετικών διαμορφώσεων μετρητών, πληροφοριών για τη μοτοσυκλέτα και τη διαδρομή και πλοήγησης. 


Για όσους χρησιμοποιούν ασύρματο σύστημα επικοινωνίας κράνους, το RIDE COMMAND μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνό τους μέσω Bluetooth ή USB, επιτρέποντας τη χρήση μουσικής, αλλά και την πρόσβαση σε λειτουργίες του τηλεφώνου. Όταν είναι συνδεδεμένο, οι εισερχόμενες κλήσεις θα εμφανίζονται και μπορούν να γίνουν αποδεκτές ή να απορριφθούν απευθείας μέσω του συστήματος RIDE COMMAND.

Για τους αναβάτες που επιθυμούν να εξατομικεύσουν τη μοτοσυκλέτα τους, η Indian Motorcycle προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ που βελτιώνουν την απόδοση της μοτοσυκλέτας, την άνεση ή διαμορφώνουν την μοτοσυκλέτα σύμφωνα με το προσωπικό στυλ του κάθε αναβάτη. Για περαιτέρω εξερεύνηση του, πραγματικά μεγάλου, καταλόγου αξεσουάρ μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Indian και να “παίξετε” με την πολύ ωραία 3D εφαρμογή πρόσθεσης αξεσουάρ.

Η 2023 Sport Chief διατίθεται σε Black Smoke, Ruby Smoke και Stealth Gray.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης