Στα τέλη Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το “Legend Track Days at Serres” με τη συμμετοχή θρυλικών οδηγών όπως οι Giacomo Agostini, Freddie Spencer, Marco Lucchinelli, Carlos Lavado, Pier Paolo Bianchi, Gianfranco Bonera, Eric Saul, Jean-Claude Castella, Bogdan Nikolov και ο δικός μας Δημήτρης “Dobermann” Παπανδρέου.

Η Ελληνική λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο -μοναδικό για τη χώρα μας- γεγονός και ως επίσημος χορηγός της εκδήλωσης έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για όλα τα μέλη της που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε αυτό το ξεχωριστό Track day. Μάλιστα, ειδικά για τα εν λόγω μέλη, θα υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των μοτοσυκλετών τους από Αθήνα προς Σέρρες και αντίστροφα, κατόπιν συνεννόησης εννοείται, όπως επίσης και η αντίστοιχη ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα, μπότες κλπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν στο τέλος του άρθρου, μείνετε συντονισμένοι και θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου από τη διοργανώτρια λέσχη και το οποίο θα περιγράφει επακριβώς τι πρόκειται να συμβεί στην πίστα των Σερρών στα τέλη Σεπτεμβρίου και για 9(!) ολόκληρες ημέρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, μπορείτε να δείτε δύο ενδιαφέροντα σχετικά άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν, ένα με τον αναβάτη θρύλο Giacomo Agostini εδώ και ένα με τον “Fast Freddie” Spencer εδώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε εδώ και εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης