Φωτογραφίες του Γιώργου Ιωαννίδη

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά ένα ξεχωριστό Rally, όχι και τόσο μακριά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη χρονιά το «Hand Shift Rally» θα κινηθεί ανάμεσα σε κεντρική και νότια Εύβοια, επιφυλάσσοντας -όπως πάντα- δυνατές συγκινήσεις. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής πιστοποιημένες μοτοσυκλέτες αμερικανικής παραγωγής, με έτος κατασκευής πριν από το 1988. Άρα, μιλάμε για μοντέλα με αρκετά χρόνια στην πλάτη τους, κάτι που από μόνο του δίνει στο Rally ένα ξεχωριστό χρώμα και… ήχο! Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018: Συγκέντρωση στον χώρο των πρώην Goodys στην έξοδο Αγ. Στεφάνου της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και ώρα 18.00. Στη συνέχεια κατεύθυνση προς Ωρωπό, ακτοπλοϊκό πέρασμα στην Ερέτρια, άφιξη στην Αμάρυνθο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Στεφανία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018: Εκκίνηση του «regularity» από την Αμάρυνθο με κατεύθυνση προς Στενή Ευβοίας και επιστροφή με τερματισμό στην Αμάρυνθο το απόγευμα. 

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018: Ξεκινώντας από την Αμάρυνθο, ο αγώνας θα διασχίσει τα Μεσοχώρια και αφού φτάσει στα Στύρα (όπου είναι και ο τερματισμός) ακολουθεί η επιστροφή με πλοίο στο λιμάνι της Αγ. Μαρίνας. 

Μας αρέσει η ανακοίνωση της διοργανώτριας λέσχης, ούτε τυμπανοκρουσίες ούτε φανφαρονισμοί, όλοι ξέρουν όμως ότι αυτό το τριήμερο θα έχει πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα απρόοπτα. Το κόστος συμμετοχής είναι 90 ευρώ για τον οδηγό και 70 ευρώ για τον συνεπιβάτη. Σε αυτά τα ποσά περιλαμβάνονται δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, δύο δείπνα με μπουφέ εντός του ξενοδοχείου, το έντυπο υλικό, τα number plates, ένα αναμνηστικό t-shirt, ασφάλιση του οδηγού, «σκούπα» (άτομα που ακολουθούν τους αγωνιζόμενους προκειμένου να παράσχουν βοήθεια σε οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί), αναμνηστικό συμμετοχής, καθώς και κύπελλα στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας. 

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της λέσχης (πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6 στο Θησείο) και στο 210-2284157 έως και τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 23.00. Στo video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εικόνες από την πρώτη εκδήλωση πίσω στο 2009!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης