Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πέρυσι η Triumph ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την διάσημη φίρμα κατασκευής ρολογιών Breitling. Η Τα όργανα της μοτοσικλέτας είναι σχεδιασμένα από την Breitling στα πρότυπα των ρολογιών της.έναρξη έγινε με τη συνεργασία των δύο πλευρών στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της Breitling στο Λονδίνο όπου φιλοξενήθηκαν πολλά μοντέλα της Triumph δημιουργώντας ένα ξεχωριστό θέαμα για τον πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη συνεργασία σε επίπεδο προϊόντος των δύο εταιρειών ήρθε με μια ειδική έκδοση του Speed Twin. Το μοντέλο ονομάζεται Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition και είναι βασισμένο στο μοντέρνο roadster της βρετανικής φίρμας το οποίο ανανεώθηκε σημαντικά πέρυσι. Εκείνο που ξεχωρίζει αμέσως είναι το ρεζερβουάρ το οποίο είναι βαμμένο σε διπλό μπλε χρωματισμό με χειροποίητο το λογότυπο Breitling Edition.

Το ήδη πανέμορφο Speed Twin γίνεται ακόμα πιο premium.

Σημαντικό στοιχείο στη μοτοσικλέτα είναι το γεγονός ότι ο χρωματισμός είναι εμπνευσμένος από το Triumph Thunderbird του 1951 το οποίο πρωταγωνίστησε στην ταινία The Wild One με τον θρύλο του κινηματογράφου Marlon Brando. Ακόμα μια λεπτομέρεια συναντάμε στη σέλα όπου είναι ραμμένο το λογότυπο “B”, αρχικό γράμμα της Breitling, ενώ στο πάνω μέρος του τιμονιού υπάρχει πλάκα με την αρίθμηση του κάθε μοντέλου. Η Breitling επίσης, σχεδίασε ένα ειδικό ρολόι για την περίσταση το οποίο συνοδεύει τη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το ρολόι της Breitling.

Αναρτήσεις της Ohlins και κινητήρας με απόδοση 100 ίππους

Σε σχέση με το κανονικό μοντέλο, η έκδοση Breitling περιλαμβάνει ένα νέο ενισχυμένο πλαίσιο και Μόλις 270 μοτοσικλέτες θα κατασκευαστούν.αναρτήσεις της Ohlins στο πίσω μέρος, πλήρως ρυθμιζόμενες. Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος των 1.200 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 112Nm ροπής και διαθέτει ηλεκτρονικό γκάζι (Ride-By-Wire), επιλογές οδήγησης και ρυθμιζόμενο traction control. Τα φρένα είναι από την κορυφαία σειρά Brembo Stylema, ενώ η ανάρτηση εμπρός είναι της Marzocchi 43mm.

Το Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition θα βγει σε μόλις 270 μονάδες και την τιμή του υπολογίζεται λίγο πάνω από τις 19.000€.

Βίντεο με την παρουσίαση του Speed Twin Breitling Edition.

 

Ο διπλός χρωματισμός στο ρεζερβουάρ είναι εμπνευσμένος από το Thunderbird του 1951.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το Triumph Trident ξεχνάς τη φλυαρία και απολαμβάνεις την ουσία

Η Triumph ξεκινάει δοκιμές στο ηλεκτρικό TE-1

Επιτέλους φως από τη συνεργασία Triumph-Bajaj

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης