Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι ομάδες του MotoGP έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τις ημερομηνίες παρουσίασης των ομάδων τους καθώς Στις 7 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της ομάδας Ducati Lenovo MotoGP.έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές του 2022. H έναρξη έγινε με την Gresini Ducati και την Repsol Honda, ενώ την άλλη εβδομάδα θα δούμε τις Yamaha WithU και τις ομάδες της KTM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 28 Ιανουαρίου η Ducati είχε ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει και εκείνη την αγωνιστική της ομάδα για το 2022. Δυστυχώς, όμως, η ιταλική ομάδα αναγκάστηκε να αναβάλλει την παρουσίαση καθώς ο Jack Miller διαγνώστηκε με Covid-19 και δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει από την Αυστραλία στην Ευρώπη. “Δυστυχώς, διαγνώστηκα με Covid-19 κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati. “Είμαι στην Αυστραλία και είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα και μπορώ να συνεχίσω το πρόγραμμα προπόνησης μου. Θα τα πούμε στις δοκιμές της Sepang”.

Πάντα εντυπωσιακός εντός και εκτός πίστας ο Jack Mller.

Ο Miller θα πάρει κανονικά μέρος στις δοκιμές της Sepang

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati ανακοίνωσε ότι μετακινεί την ημερομηνία παρουσίασης της ομάδας της στις 7 Φεβρουαρίου, Τα χρώματα της μοτοσικλέτας του 2022 θα τα δούμε στις 31 Ιανουαρίου.ακριβώς μετά το τέλος των δοκιμών της Sepang στη Μαλαισία. Παρόλα αυτά, τα νέα χρώματα στις μοτοσικλέτες θα τα δούμε πιο νωρίς, στις 31 Ιανουαρίου, όταν ο Michele Pirro θα βγει στην πίστα πρώτος για τη ρύθμιση της μοτοσικλέτας πριν την παραδώσει στους εργοστασιακούς αναβάτες στις 3 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα MotoGP της Ducati έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στους Κατασκευαστές. Το 2022 είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου, ενώ φαντάζει το μεγάλο φαβορί και για τον τίτλο στους οδηγούς με τον πολύ ανεβασμένο και σταθερό Pecco Bagnaia.

Βίντεο με τα επιτεύγματα της Ducati στο MotoGP 2021.

 

Ο Pecco Bagnaia είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο e-scooter από την Ducati με σύστημα ανέπαφης εκκίνησης

Η πρώτη παρουσίαση ομάδας MotoGP 2022 ανήκει την Gresini Ducati

Πράσινο φως στον Marquez να οδηγήσει ξανά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης