Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Ιανουάριος βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό του, κάτι που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της Η ομάδα θα έχει την πλήρη στήριξη της Ducati, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Gigi Dall’Igna, επικεφαλής του Ducati Corse. αφύπνιση από την χειμερία νάρκη των αγώνων. Η πρώτη ομάδα η οποία μας αποκάλυψε τα πλάνα της για το 2022 ήταν η Gresini Racing η οποία περνάει σε μια εντελώς νέα εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Fausto Gresini, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο έχασε τη μάχη με τον Covid-19, αλλάζει σελίδα και ανανεώνεται πλήρως για το 2022. Από το 2015 συνεργαζόταν με την Aprilia παίζοντας το ρόλο της “ημί-εργοστασιακής” ομάδας, αλλά η νέα χρονιά θα την βρει στο γνώριμο ρόλο της ιδιωτικής ομάδας. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι φυσικά η νέα συμφωνία με την Ducati για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ομάδα εξασφάλισε τη στήριξη του ιταλικού εργοστασίου και το 2022 θα έχει στα χέρια της δύο GP21, ίδιες με εκείνες των Jack Miller και Pecco Bagnaia που κατάκτησαν τον τίτλο κατασκευαστών στο MtooGP 2021.

Η Ducati περιμένει πολλά από τον Bastianini μετά τις περσινές εμφανίσεις.

Στις αρχές Φεβρουαρίου θα έχουμε στη Μαλαισία τις πρώτες δοκιμές του 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φρεσκάρισμα θα έχει η ομάδα και στους αναβάτες καθώς τη νέα χρονιά θα βρει στη σέλα των Ducati τουςΗ Gresini Racing είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της Ducati στο MotoGP του 2022. Enea Bastianini και Fabio Di Giannantonio. Ο Bastianini ήταν η αποκάλυψη της περασμένης χρονιάς καθώς κατάφερε με μια Ducati δύο ετών να ανέβει δύο φορές στο βάθρο και να πάρει τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς. Από την άλλη, ο Di Gianantonio προέρχεται από τη Moto2 και θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.

Τα χρώματα της ομάδας έχουν αλλάξει εντελώς με το γαλάζιο και το κόκκινο να κυριαρχεί. Τον σχεδιασμό της μοτοσικλέτας ανέλαβε ο Aldo Drudi, γνωστός από τα σχέδιά του σε πολλά κράνη του Valentino Rossi.

Το βίντεο της παρουσίασης της Gresini Racing.

 

Το μεγάλο λογότυπο The Next δεσπόζει στα φέρινγκ της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Valentino Rossi σε πρωτάθλημα GT με Audi το 2022

Πράσινο φως στον Marquez να οδηγήσει ξανά

Ο Jorge Martin «στύβει» την Ducati Panigale V4S σε προπόνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης