Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχουμε μπει για τα καλά στον Ιανουάριο και οι αναβάτες του MotoGP έχουν ξεκινήσει πιο εντατικά Στην πίστα επίσης βρέθηκε ο Pedro Acosta, πρωταθλητής Moto3 το 2021!προγράμματα προπόνησης ώστε να είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς στη Sepang της Μαλαισίας. Είδαμε πρόσφατα τον Marc Marquez για παράδειγμα να χύνει κιλά ιδρώτα στο γυμναστήριο, ενώ άλλοι προτιμούν να… ξεσκουριάσουν στις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Jorge Martin, Albert Arenas και Alex Rins βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες στην πίστα Almeria στην Ισπανία για να κάνουν ένα track day προκειμένου να ανακτήσουν μέρος της ταχύτητάς τους. Ο Jorge Martin είχε στα χέρια του μια καινούρια Ducati Panigale V4S την οποία είχε ετοιμάσει η ομάδα της Pramac με τα λογότυπα της ομάδας. Ο Ισπανός, με τη βοήθεια του συναθλητή του φίλου του Albert Arenas, τράβηξε ένα μικρό βίντεο στο οποίο δείχνει να οδηγεί στο όριο την ιταλική μοτοσικλέτα και να χαρίζει θέαμα σε όλους εμάς.

Το βίντεο του Jorge Martin με την Ducati:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λιγότερο από έναν μήνα οι πρώτες επίσημες δοκιμές MotoGP στη Μαλαισία

Στην πίστα βρέθηκε επίσης ο Alex Rins, ο οποίος είχε τη δική του ειδικά προετοιμασμένη Suzuki GSX-R1000 γιαΣτις 6 Μαρτίου ξεκινάει το πρωτάθλημα MotoGP 2022 στο Κατάρ! τις δοκιμές. Ο Ισπανός, επίσης με τη βοήθεια του Arenas (ο οποίος οδηγούσε μια Yamaha R1), τράβηξε ένα βίντεο πιέζοντας τη μοτοσικλέτα του στο όριο, ενώ στο τέλος της μεγάλης ευθείας της πίστας έκανε και ένα μικρό λάθος στα φρένα!

Οι δύο αναβάτες συνεχίζουν την εντατική τους προετοιμασία προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις πρώτες δοκιμές της χρονιάς. Οι δοκιμές της Sepang πραγματοποιούνται σε λιγότερο από έναν μήνα (5 Φεβρουαρίου), κάτι που σημαίνει ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν την επιστροφή στη σέλα των αγωνιστικών μοτοσικλετών.

Το βίντεο του Alex Rins με τη Suzuki:

 

Πίσω από τον Rins είναι ο Albert Arenas με τη Yamaha που "κινηματογράφησε" τους δύο αναβάτες MotoGP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κολοσσός QJMotor εισέρχεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3

Τα bloopers του 2021 στο MotoGP

Μια χρονιά γεμάτη τίτλους για τη Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης