Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ισοδυναμία των αδειών οδήγησης απλοποίησε σε μεγάλο βαθμό την αγορά μικρής μοτοσικλέτας, Τα οφέλη της αστικής μετακίνησης με μοτοσικλέτα είναι πάρα πολλά!καθώς το δίπλωμα πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα. Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, οι κάτοχοι διπλώματος αυτοκινήτου (B) μπορούν να οδηγήσουν μικρές μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. και δεν θα μπορούσες να έχεις καλύτερη ευκαιρία να κάνεις δική σου μια μοτοσικλέτα της κατηγορίας A1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha διαθέτει μια από τις πιο πλούσιες γκάμες στη συγκεκριμένη κατηγορία με μοτοσικλέτες, scooter και παπιά να είναι διαθέσιμα για στιλάτη, οικονομική και απολαυστική μετακίνηση πάντα με βασικό συστατικό την ασφάλεια.

Η ισοδυναμία των αδειών οδήγησης κάνει πιο εύκολη από ποτέ την απόκτηση μιας Yamaha 125 κ.εκ.

Ετοιμάσου να λύσεις το πρόβλημα της αστικής μετακίνησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκονται τα premium scooter της φίρμας NMAX 125, NMAX 125 Tech MAX και XMAX Μειώνεις τον χρόνο μετακίνησης και το άγχος της στάθμευσης, μαθαίνεις και τον κόσμο της μοτοσικλέτας.125, το πρακτικό και όμορφο D’elight 125, το πιο αξιόπιστο παπί της αγοράς Crypton S και φυσικά οι μοντέρνες λύσεις στις μικρές μοτοσικλέτες με τα MT-125 και XSR-125.

Η μοτοσικλέτα μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα της αστικής μετακίνησης και συνάμα να γίνει ο νέος τρόπος ζωής σας, καθώς προσφέρει πρακτικότητα και ελευθερία στην κίνηση και τη στάθμευση. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Yamaha στο δίκτυο της εταιρείας και γνωρίστε όλα τα μοντέλα της εταιρείας στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Θυμίζουμε ότι επιτρέπεται η οδήγηση ελαφρού δικύκλου (κατηγορία Α1), μόνο εντός της Ελλάδας, από οδηγούς που κατέχουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (Β) πάνω από έξι έτη, έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 27 ετών και έχουν ολοκληρώσει πέντε ώρες σχετικής εκπαίδευσης.

Όλα τα μοντέλα της Yamaha έως 125 κ.εκ. ΕΔΩ

Το κορυφαίο XMAX 125 Tech MAX είναι μέσα στην πλούσια γκάμα των 125αριών της Yamaha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώθηκε η έλευση του Yamaha XSR125

Η Yamaha μας παρουσιάζει το εμβόλιο κατά της πλήξης

Ένα Yamaha XSR που θυμίζει XT της δεκαετίας του ’80

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης