Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

“Σκανάροντας” το διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες έπεσε στην αντίληψή μου μια ενέργεια της Honda Ευρώπης Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021για το περίφημο DCT κιβώτιο ταχυτήτων. Διάφοροι κάτοχοι μοτοσικλετών Honda με την τεχνολογία DCT μιλούσαν για τις δικές τους εμπειρίες απαντώντας στο ερώτημα “Γιατί DCT;”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση αυτή της Honda έρχεται πλέον και στην Ελλάδα με μορφή διαγωνισμού και καλεί τους κατόχους μοτοσικλέτας Honda να απαντήσουν στο ερώτημα “Γιατί DCT;”.

Η διαδικασία είναι απλή: Αν είσαι κάτοχος μοτοσικλέτας Honda με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Africa Twin, Forza 750, Integra 750, NC750, X-ADV κλπ), μπορείς να στείλεις ένα βίντεο ενός λεπτού και να εξηγήσεις πως νιώθεις όταν οδηγείς τη μοτοσυκλέτα σου; Τι άλλαξε στη ζωή σου με το DCT; Τι αγαπάς στο DCT;

Περισσότερα από 140.000 μοντέλα Honda με DCT έχουν πουληθεί στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτοποριακό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DCT εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2010

Τα τρία καλύτερα βίντεο τα οποία θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like στην επίσημη ιστοσελίδα Η πρώτη μοτοσικλέτα της Honda με DCT ήταν η VFR1200FΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – Honda Motorcycles θα κερδίσουν δωροεπιταγή 500€ για αξεσουάρ της μοτοσικλέτας τους.

Επίσης, στο τέλος του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί ένα τελικό ενημερωτικό βίντεο από τη Honda “Γιατί DCT;” το οποίο θα χρησιμοποιεί κομμάτια από όλα τα βίντεο που θα σταλούν. Εκείνα τα βίντεο που θα επιλεγούν θα κερδίσουν δωροεπιταγή 300€ για αξεσουάρ της μοτοσικλέτας τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό “Γιατί DCT;” πατήστε ΕΔΩ.

Μάθετε περισσότερα για το DCT διπλού συμπλέκτη ΕΔΩ.

Παρακολουθήστε το Γιατί DCT βίντεο του εκπαιδευτή Riding School Academy, Θανάση Χούντρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι το X-ADV το καλύτερο μοντέλο της Honda;

Δίπλα στο Honda PCX 125 μπαίνει η λέξη εμπιστοσύνη!

Η Honda RC213V του Marquez πάει διακοπές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης