Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati γιόρτασε την πώληση μιας ιδιαίτερης Monster, την υπ’ αριθμόν 350.000, η οποία παραδόθηκε στον Μία Monster 1200S Black On Black για τον κ. De Rose…ιδιοκτήτη της στο ίδιο το εργοστάσιο στο Borgo Panigale. Ο τυχερός ιδιοκτήτης, Sebastien Francois Yves Hervé De Rose, παράλαβε τη Monster 1200S «Black on Black» από τον CEO της Ducati, Claudio Domenicali, και τον επικεφαλής του σχεδιαστικού κέντρου της Ducati, Andrea Ferraresi, η οποία συνοδευόταν από πιστοποιητικό γνησιότητας και σκίτσο της Monster από τον σχεδιαστή Angelo Amato.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την υπογραφή Domenicali και λογότυπο "Νο 350.000".

Τεράστια ιστορία για έναν θρύλο

Η Ducati Monster αποτελεί την κορωνίδα του ιταλικού εργοστασίου, καθώς είναι η μοτοσικλέτα με τις Η M900 ήταν η πρώτη Monster που κατασκευάστηκε…περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της φίρμας. Με το λανσάρισμα του μοντέλου M900, της πρώτης Monster, η Ducati κατάφερε να δημιουργήσει μία εντελώς νέα κατηγορία μοτοσικλετών, που ονομάστηκαν «sportsnaked», με την ίδια τη Monster να αποτελεί σημείο αναφοράς στη νέα κατηγορία. Από το 1992, όταν και βγήκε στην παραγωγή η πρώτη Monster, έχουν αλλάξει πολλά, η εξέλιξη της μοτοσικλέτας έχει βελτιωθεί πολύ και πλέον αποτελεί μια θρυλική μοτοσικλέτα με σύγχρονες λύσεις, αλλά γερά γονίδια του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati για το 2021 παρουσίασε τη νέα γενιά των Monster, η οποία είναι εμπνευσμένη από την πρώτη μοτοσικλέτα που βγήκε στην παραγωγή. Το πλαίσιο προέρχεται από τα superbike μοντέλα της φίρμας, ο κινητήρας είναι υψηλής απόδοσης, ενώ είναι εξοπλισμένο με πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών. Η Ducati Monster αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τον Απρίλιο.

Το καινούριο Monster αναμένεται να είναι το καλύτερο Monster που φτιάχτηκε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτο σε πωλήσεις το Streetfighter V4 για την Ducati το 2020

Έφοδος του FBI στα κεντρικά της Ducati Αμερικής

Από 20.600€ το νέο Ducati Multistrada V4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης