Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Daytona παρουσίασε μια εντελώς καινούρια μοτοσικλέτα, την 155 U1, η οποία ήρθε να ανοίξει τον δρόμο σε Συνδυάζει στοιχεία Supermoto και Adventure…μια νέα κατηγορία μικρού κυβισμού μοτοσικλετών. Πρόκειται για μια sport adventure μοτοσικλέτα που έχει πολλά στοιχεία από την κατηγορία supermoto, με τροχούς 17 ιντσών, μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις και ελαστικά παντός εδάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεσαι πως η 155 U1 είναι μια πολύ προσεγμένη μοτοσικλέτα, σχεδιασμένη με έμφαση στη λεπτομέρεια που την κάνει να μην περνάει απαρατήρητη. Η μορφή της στην πρώτη επαφή μοιάζει με supermoto, καθώς διαθέτει ακτινωτές ζάντες με tubeless ελαστικά παντός εδάφους, χούφτες στο φαρδύ τιμόνι, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός με μεγάλη διαδρομή και ψηλό εμπρός φτερό. Όλα τα παραπάνω του χαρίζουν μια αθλητική εμφάνιση, η οποία θα προσελκύσει και θα γοητεύσει το κοινό.

Επιθετική σχεδίαση για μια μοτοσικλέτα που θα σε διασκεδάσει στην πόλη.

Πλούσιος ο εξοπλισμός του Daytona 155 U1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα, η Daytona έχει επενδύσει στο υψηλής τεχνολογίας σύνολο των 155 κ.εκ. της Zontes. Ο Κινητήρας με υψηλή απόδοση και οικονομία στο καύσιμο…μονοκύλινδρος αποδίδει 18 ίππους και 16 Nm ροπής, συνεργάζεται με 6τάχυτητο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η τροφοδοσία της Bosch προσφέρει στον αναβάτη δύο χαρτογραφήσεις, μία «E» (ECO) για οικονομία στο καύσιμο και μια «S» (SPORT) για πλήρη εκμετάλλευση της ισχύος του κινητήρα. Η Daytona έχει εξοπλίσει το 155 U1 με συμπλέκτη ολίσθησης που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της οδήγησης supermoto κάνοντας το φρενάρισμα ήπιο και βοηθάει στη σταθερότητα όταν κατεβάζουμε απότομα ταχύτητες ή μόλις φρενάρουμε απότομα.

Ψαλίδι αλουμινίου με εντυπωσιακή σχεδίαση...

Με 18 ίππους μπορείς να κινηθείς παντού

Για την ασφάλεια του αναβάτη έχουν φροντίσει ένας μεγάλος δίσκος 300mm με διπίστονη δαγκάνα εμπρός Και συμπλέκτης ολίσθησης για μείωση του φρένου του κινητήρα…συνοδευόμενο με σύστημα ABS της Bosch. Το αλουμινένιο ψαλίδι συνεργάζεται με μονό αμορτισέρ πίσω με εσωτερικό δοχείο αζώτου και ρύθμιση προφόρτισης, ενώ εμπρός βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι 37mm. Τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, η οθόνη είναι LCD με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό είναι τα προστατευτικά κάγκελα και το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless).

Η τιμή του νέου Daytona 155 U1 είναι 2.995€ και φυσικά θα το βρείτε στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία για το νέο Daytona 155 U1 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα πιο adventure η νέα Daytona 310 T2

Ηλεκτρικό scooter για ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες από την Daytona

Ποιοτικά ηλεκτρικά scooter από την Daytona

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης