Η Daytona παρουσιάζει τη νέα γκάμα ηλεκτρικών της scooter με προτάσεις που είναι ιδανικές τόσο για αστική μετακίνηση όσο και για επαγγελματίες. Τα e-Viball 125 και e-max VS1 έρχονται σε διαφορετικές εκδόσεις για καλύψουν όλες τις ανάγκες με υψηλή αυτονομία, μεγάλους τροχούς και μοντέρνα σχεδίαση.

Στην περίπτωση του e-Viball 125 έχουμε να κάνουμε με ένα εκλεπτυσμένο scooter το οποίο μπορεί να Το παρόν είναι ηλεκτρικό…οδηγηθεί με δίπλωμα Α1 (125 κ.εκ.). Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 3,2kW (4,3 ίπποι) με 2 αποσπώμενες μπαταρίες Λιθίου 57,2Ah οι οποίες χαρίζουν αυτονομία 108 χιλιόμετρα, ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες οδήγησης. Ο κύκλος ζωής τους έχει διάρκεια περισσότερες από 1.000 πλήρης φορτίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμορφο και σύγχρονο το e-Viball 125

Επιδόσεις και ευκολία στις μετακινήσεις

Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 75Km/h κάτι που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης εντός πόλης. Τα Με επιδότηση και απόσυρση οι τιμές πέφτουν κατακόρυφαφώτα είναι τύπου LED, διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί με πλήρες ψηφιακό όργανο πληροφοριών. Το e-Viball διατίθεται και σε έκδοση business με μονή σέλα και μεγάλη σχάρα ιδανικό για διανομείς. Για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία είναι διαθέσιμη και έκδοση Pit Stop η οποία δίνεται με 2+1 μπαταρίες για αυτονομία που φτάνει τα 162 χιλιόμετρα. Η τιμή του e-Viball είναι 2.995€ (2.512€ με επιδότηση) και του Business Bike 3.045€ (με επιδότηση 2.554€).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μεγάλη σχάρα και δυνατότητα φόρτωσης 100 κιλών

Δυναμικό και υψηλών επιδόσεων το e-max VS1

Ακόμα ένα scooter για επαγγελματίες είναι το e-max VS1 το οποίο διατίθεται σε συνεργασία με την VMoto. Πρόκειται για ένα scooter με 16άρι εμπρός τροχό, απόδοση 4,7Kw (6,3 ίππους) και τελική ταχύτητα 80Km/h.Οι δύο μπαταρίες του έχουν απόδοση 90Ah που χαρίζουν αυτονομία 116 χιλιόμετρα, ενώ αντέχουν για 1.500 κύκλους φόρτισης.

Ενδιαφέρον έχει η πατέντα στον πίσω τροχό ο οποίος διαχωρίζεται εύκολα από το μονόμπρατσο ψαλίδι για Πολυεργαλείο το VS1 τα καλύπτει όλα…γρήγορη αλλαγή ελαστικού. Έχει ικανότητα φόρτωσης 100 κιλών, ενώ η ασφάλεια είναι σε υψηλό επίπεδο χάρη στο συνδυασμένο σύστημα φρένων CBS που διαθέτει στο εμπρός και πίσω δισκόφρενο. Το e-max διαθέτει και όπισθεν για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, ενώ έχει 3 διαφορετικές λειτουργίες στον κινητήρα (economy, normal και sport). Το VS1 διατίθεται και σε έκδοση Full Carrier με επαγγελματική σχάρα, πλαϊνές βάσεις για βαλίτσες και καλάθι εμπρός. Η τιμή του e-max VS1 είναι 4.695€ και του Full Carrier 4.795€. Με την επιδότηση του προγράμματος “ΚΙΝΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” οι τιμές γίνονται 3.938€ και 4.022€ αντίστοιχα.

Να επισημάνουμε ότι υπάρχει και πρόγραμμα απόσυρσης το οποίο κατεβάζει ακόμα περισσότερο τις τιμές των scooter κατά 400€.

Επισκεφθείτε το site της Daytona Best Electric και ανακαλύψτε το ιδανικό ηλεκτρικό scooter για εσάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης