Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati, σε συνέχεια της ψηφιοποίησης που έχει ξεκινήσει σε όλους τους τομείς, προσθέτει στις δυνατότητες Τα διαμάντια της Ducati στον υπολογιστή σουκαι την εικονική περιήγηση στο Μουσείο της φίρμας στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να μην μπορείς να κάνεις το ταξίδι σου στο Borgo Panigale να δεις από κοντά το υπέροχο Μουσείο της Ducati, παρόλα αυτά η εταιρία έχει ετοιμάσει μια ξενάγηση την οποία μπορείς να απολαύσεις στον υπολογιστή σου, στο tablet ή στο smartphone σου.

Απίστευτη συλλογή αγωνιστικών μοτοσικλετών της Ducati

Απολαύστε και την προσωρινή έκθεση Anatomy of Speed

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα λοιπόν από το Ducati Museum Online Journey οι φίλοι της Ducati και όχι μόνο μπορούν να επισκεφτούν στο υπέροχο Μουσείο. Η διάρκεια της ξενάγησης έχει διάρκεια 45 λεπτά και το κόστος είναι 10€. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες ξεναγήσεις, Τρίτη στις 17:00, Σάββατο στις 9:00 στα Αγγλικά και Πέμπτη, Κυριακή στις 17:00 στα Ιταλικά.

Από τις 22 Δεκεμβρίου η Ducati έχει εμπλουτίσει την ξενάγηση με την έκθεση Anatomy of Speed. Πρόκειται για μια προσωρινή έκθεση η οποία έχει να κάνει με την αεροδυναμική και πώς αυτή επηρεάζει την απόδοση, με συνεντεύξεις των μηχανικών της Ducati που δούλεψαν πάνω στην Desmosedici GP16 μέχρι και το 2020.

Κάντε την κράτησή σας και απολαύστε από τον καναπέ του σπιτιού σας ένα σπάνιο θέαμα που αξίζει τον κόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ξενάγηση εδώ.

 

Η Desmosedici GP19 του Andrea Dovizioso με τα αεροδυναμικά "φτερά"

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης