Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η σημαντική εταιρεία μοτοσικλέτας Lifan από την Κίνα, την οποία έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα, παρουσίασεΟι μπαταρίες Λιθίου είναι της LG ένα καινούριο ηλεκτρικό scooter. Πρόκειται για το E4, ένα σύγχρονο ηλεκτρικό scooter το οποίο βγαίνει σε δύο εκδόσεις για να κερδίσει τους νέους αναβάτες, αλλά να εξυπηρετήσει και εκείνους που θέλουν μεγαλύτερη απόδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Ε4 έρχεται στη μικρή του έκδοση με έναν ηλεκτροκινητήρα 1,9kW – περίπου 2,6 ίππους – ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα 45 km/h. Ο αναβάτης έχει επιλογή ανάμεσα σε έκδοση με μία ή δύο μπαταρίες με την αυτονομία στη δεύτερη περίπτωση να φτάνει τα 160 χιλιόμετρα.

Οι μπαταρίες χαρίζουν αυτονομία 160 χιλιόμετρα.

Τα scooter και οι μοτοσικλέτες της Lifan έρχονται και στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του “μεγάλου” E4 ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 6,4 ίππους με την τελική ταχύτητα ναΟ χρόνος φόρτισης των μπαταριών είναι περίπου 3,5 ώρες ανεβαίνει στα 70Km/h. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι της Bosch, ενώ οι μπαταρίες χρησιμοποιούν κυψέλες της LG. Το E4 διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, ECO, DYNAMIC και SPORT, η οθόνη είναι TFT με συνδεσιμότητα με το smartphone και φώτα τεχνολογίας LED.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και το ψαλίδι αλουμινένιο. Συνεργάζεται με ένα πιρούνι 33mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 12 ιντσών. Στην Ιταλία το Lifan E4 βγαίνει στην τιμή των 2.390€ με τον μικρό κινητήρα και τη μονή μπαταρία, ενώ φτάνει μέχρι τα 4.290€ στη… γρήγορη έκδοση.

Το βίντεο παρουσίασης του Lifan E4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lifan LF 150: Θα ήθελε να είναι Honda X-ADV…

Οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού CE 04 της BMW

Στις 28 Μαΐου έρχεται το ηλεκτρικό One της Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης