Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στους δρόμους της Γερμανίας τα αετίσια μάτια των περαστικών έπιασαν στα πράσα το νέο ηλεκτρικό scooter Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το μοντέλο παραγωγής μοιάζει πολύ στο πρωτότυπο.της BMW. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να κάνει δοκιμές σε δημόσιο δρόμο το Definition CE 04, ένα ηλεκτρικό concept των Γερμανών το οποίο, όπως όλα δείχνουν, παίρνει σάρκα και οστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω ενός blogger η IndianAutoBlog έδωσε στη δημοσιότητα τις συγκεκριμένες εικόνες δείχνοντας ξεκάθαρα τη νέα ηλεκτρική πρόταση της BMW. Η μορφή του είναι πολύ κοντά σε εκείνη του πρωτότυπου μοντέλου που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2020. Στο μπροστινό μέρος συναντάμε το μεγάλο κεντρικό φωτιστικό σώμα σε σχήμα V, ενώ το υπόλοιπο σχήμα του μέχρι πίσω ακολουθεί τη μορφή ενός ορθογώνιου κουτιού. Οι μπαταρίες είναι σε κοινή θέα, προφανώς για τις ανάγκες της δοκιμής, ενώ ο πίσω τροχός είναι όπως στο πρωτότυπο μοντέλο.

Η πρώτη εικόνα από τους δρόμους της Γερμανίας από το decoches.blogspot.

Η τιμή του CE04 αναμένεται κοντά στις 15.000€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέση οδήγησης είναι όρθια και ελαφρώς επιθετική, ενώ τα πόδια έχουν μεγάλο εύρος κίνησης εμπρός και Ίσως, στην EICMA 2021 να έχουμε την επίσημη παρουσίασή του.πίσω. Στα όργανα η BMW έχει τοποθετήσει τη γνωστή οθόνη TFT, ωστόσο τα γραφικά είναι καινούρια και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ηλεκτροκίνησης. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, ωστόσο μπορούμε να εικάσουμε, λαμβάνοντας υπόψη το BMW C Evolution Plus του 2018, ότι θα έχει απόδοση περίπου 40 ίππους και τελική ταχύτητα κοντά στα 140 Km/h.

Η BMW βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στην τελική ευθεία της παρουσίασης του δεύτερου μεγάλου ηλεκτρικού scooter. Υποθέτουμε ότι μέσα στο 2021 θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, πιθανότερο στην EICMA του 2021 στο Μιλάνο.  

Αυτό είναι το C Evolution, η πρώτη προσπάθεια για ηλεκτρικό scooter από την BMW το 2018.

Ο πίνακας οργάνων έχει καινούρια γραφικά, ενώ ο πίσω τροχός είναι όπως τον είδαμε στο πρωτότυπο CE04.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα πιο premium η BMW R18

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Βασίλης Μάρκου «Ο Chef»

Το εντυπωσιακό flat track της BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης