Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το 2021 είναι πού σημαντική χρονιά για την Royal Enfield καθώς γιορτάζει τα 120 χρόνια από την ίδρυση της. Είναι το παλαιότερο εργοστάσιο κατασκευής μοτοσυκλέτας με συνεχόμενη λειτουργία στον κόσμο και συνεχίζει να παράγει μοντέλα με έμφαση στην παράδοση και την ισχυρή κληρονομιά της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετά ήταν τα πράγματα που είχε ετοιμάσει η Royal Enfield στη διάρκεια της χρονιάς με αποκορύφωμα την παρουσίαση ενός εντελώς νέου μοντέλου, του SG650, το οποίο είδαμε στην EICMA στο Μιλάνο σε πρωτότυπη μορφή. Τώρα, η ινδική φίρμα προχώρησε σε ακόμα ένα εορταστικό event κατασκευάζοντας επετειακές εκδόσεις στα Continental GT650 και Interceptor 650. Τα μοντέλα θα ονομάζονται 120th Anniversary 650 Twins και θα κατασκευαστούν 480 συνολικά μονάδες.

Ότι πιο εκλεπτυσμένο μπορεί να βρει κανείς στην γκάμα της Royal Enfield.

Μέσα σε δύο λεπτά εξαφανίστηκαν στην Ινδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοιράστηκαν 120 μοντέλα στην Ευρώπη, 120 στην Ινδία, 120 στην Αμερική και 120 στη Νοτιοανατολική Ασία, χωρισμένα σε Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα στην Ευρώπη.εξήντα Interceptor 650 και εξήντα Continental GT650. Το εντυπωσιακό ήταν πως μόλις βγήκαν προς πώληση στην Ινδία πριν από μερικές ημέρες, μέσα σε 2 μόλις λεπτά τα 120 επετειακά μοντέλα έγιναν ανάρπαστα! Όσο για τις υπόλοιπες αγορές, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα των μοντέλων.

Τα επετειακά 120th Anniversary Twins έχουν ιδιαίτερο μαύρο χρωματισμό σε όλα τα σημεία, κινητήρας, αναρτήσεις, τροχοί, ακόμα και στις εξατμίσεις. Το σήμα έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο χέρι θυμίζοντας τα μοντέλα του 1901 με χρυσές πινελιές. Η σέλα είναι επίσης χειροποίητη με ειδικές ραφές και χερούλια, ενώ στο ρεζερβουάρ υπάρχει ένα επετειακό γραφικό που πιστοποιεί τη γνησιότητα του μοντέλου. Η τιμή των επετειακών Roayl Enfield δεν έχει γίνει γνωστή.

Το βίντεο παρουσίασης των επετειακών Enfield.

 

Το γνήσιο σήμα της Royal Enfield του 1901.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Himalayan της Royal Enfield είναι ο καρδιοκατακτητής των δύο τροχών

Επεκτείνει την γκάμα των Meteor η Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης