Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield σε ανύποπτη στιγμή μέσα στο 2020, είχε διαρρεύσει ότι έχει ξεκινήσει να πειραματίζεται Το Super Meteor είναι το τρίτο μοντέλο των Ινδών με τον κινητήρα των 650 κ.εκ.πάνω στο πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο. Το θέμα παρόλα αυτά έμεινε σε εκείνες τις εικόνες που είχαν διαρρεύσει την εποχή εκείνη και δεν είχαμε συνέχεια στο θέμα. Αντί αυτού όμως, η Royal Enfield ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για την έκθεση EICMA του 2021 στο Μιλάνο το οποίο μπορεί να μην είναι ηλεκτρικό, αλλά είναι κοντά στα σχέδια που είχαμε δει πριν από έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρία από την Ινδία έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό Meteor για το Μιλάνο το οποίο ονομάζει Super Meteor. Πρόκειται για ένα cruiser το οποίο βασίζεται σχεδιαστικά στο μικρότερο Meteor 350, αλλά δανείζεται και πολλά σημεία του Concept KX που είχε παρουσιαστεί το 2018. Ο κινητήρας που θα χρησιμοποιηθεί στο Super Meteor αρχικά ήταν ο δικύλινδρος των 838 κ.εκ. ωστόσο, οι άνθρωποι της Enfield αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα πιο συμβατικό μοτέρ. Τοποθέτησαν λοιπόν τον δικύλινδρο σε σειρά των Interceptor και Continental GT των 648 κ.εκ.

Το IndianAutoBlog έρχεται πολύ κοντά στο μοντέλο που θα δούμε τελικά στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

Η Royal Enfield ήταν από τις πρώτες εταιρίες που δήλωσαν συμμετοχή στην Έκθεση EICMA 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Super Meteor θα χρησιμοποιεί τροχό 19 ιντσών εμπρός, το ρεζερβουάρ θα είναι τύπου δάκρυ, ενώ στο Οι τροχοί θα είναι χυτοί αλουμινένιοι τονίζοντας της roadster πλευρά της μοτοσικλέτας.πίσω μέρος ο τροχός θα είναι καλυμμένος με ένα φαρδύ φτερό. Στο εμπρός μέρος θα είναι εξοπλισμένο με LED στρογγυλό προβολέα, ενώ θα διαθέτει το σύστημα Tripper της εταιρίας για πλοήγηση στροφή/στροφή.

Στις αναρτήσεις θα έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός το οποίο θα συνεργάζεται με δύο αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα θα έχουμε δικάναλο ABS, ενώ ο κινητήρας θα έχει υποβοήθηση με μονόδρομο συμπλέκτη. Η οικογένεια λοιπόν των Meteor φαίνεται πως επεκτείνεται καθώς μετά το Meteor 350 στην EICMA τον Νοέμβριο θα έχουμε και το μεγαλύτερο Super Meteor με τον κινητήρα των 650 κ.εκ.

Το βίντεο παρουσίασης της Meteor 350 περίπου έναν χρόνο πριν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Himalayan της Royal Enfield ταξιδεύει στον Νότιο Πόλο!

Κοιτάζει το μέλλον μέσα από το παρελθόν η Royal Enfield

Από 4.690€ το νέο Meteor 350 της Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης