Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati έχει επενδύσει πολλά το Multistrada V4 και μέχρι τώρα έχει πετύχει διάνα καθώς πρόκειται για το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της τόσο το 2021 όσο και το πρώτο τρίμηνο του 2022. Οι Ιταλοί «σπρώχνουν» συνεχώς το adventure μοντέλο τους σε νέες περιπέτειες προκειμένου να δείξουν στο κοινό ότι η μοτοσικλέτα δεν έχει όρια και μπορεί να σε συνοδεύσει από τη μία μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία περιπέτεια του Multistrada V4 περιλαμβάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ισλανδία. Πρόκειται για ένα δεκαήμερο στην επιβλητικής ομορφιάς χώρα το οποίο ονομάζεται Riding SubZero και αναβάτες είναι οι Alessandro Broglia και AlessandroMollo. Χιόνι, πάγος, κρύο, δυνατοί άνεμοι και πολλές ακόμα δυσκολίες περιμένουν τους δύο αναβάτες οι οποίοι εκτός από την οδήγηση της μοτοσικλέτας θα απολαύσουν και το εντυπωσιακό τοπίο της Ισλανδίας.

Οι μοτοσικλέτες είναι εξοπλισμένες μόνο με ειδικά ελαστικά με τον υπόλοιπο εξοπλισμό να είναι ο στάνταρ της Ducati. Απολαύστε το teaser βίντεο που ετοίμασαν οι δυο Ιταλοί ταξιδευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης