Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι δραματικές εξελίξεις που είχαμε στο στρατόπεδο της Harley Davidson τον περασμένο χρόνο έφεραν μια Το One ουσιαστικά είναι το LiveWire της Harley Davidson με διαφορετικό λογότυπονέα εποχή στην εταιρεία από το Μιλγουόκι. Ένα σημαντικό κομμάτι της φίρμας είναι οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες οι οποίες πλέον έχουν αποκτήσει δική τους υπόσταση κάτω από τη νέα φίρμα LiveWire.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μοντέλο το οποίο παρουσίασε η LiveWire δεν είναι άλλο από το One. Ουσιαστικά, πρόκειται για το εξαιρετικό ηλεκτρικό μοντέλο της Harley Davindson το οποίο είχε παρουσιάσει το 2019 και τώρα αναγεννάτε ως το πρώτο μοντέλο της LiveWire με το λογότυπο One. Οι διαφορές είναι ελάχιστες σε σχέση με το βασικό μοντέλο και έχουν να κάνουν κυρίως με τις χρωματικές επιλογές.

Τα δύο βασικά χρώματα είναι το λευκό και το μαύρο.

Οι επιδόσεις του One είναι εκπληκτικές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι το One δεν είναι κάτι το καινούριο, δεν παύει να αποτελεί μια από τις καλύτερες ηλεκτρικές Από το 2022 η LiveWire θα ξεκινήσει τη διάθεση των μοντέλων της σε όλο τον κόσμομοτοσικλέτες που έχουν παρουσιαστεί. Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα είναι 101 ίπποι και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 180Km/h με τα πρώτα 100Km/h να έρχονται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία δίνει αυτονομία 235 χιλιόμετρα, ενώ το σύστημα φόρτισης είναι πολύ προηγμένο χαρίζοντας το 80% της φόρτισης σε μόλις 40 λεπτά! Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο από το νέο μοντέλο της LiveWire είναι η τιμή του – τουλάχιστον στην Αμερική. Από τα 24.235 ευρώ που κόστιζε το LiveWire, το One πλέον πέφτει κατά 30% και πάει στα 18.500€! Αυτό όμως ισχύει για την Αμερική καθώς από το 2022 η LiveWire θα ξεκινήσει πωλήσεις στον υπόλοιπο κόσμο.

Η φόρτιση της μοτοσικλέτας γίνεται από τη... τάπα του (πρώην) ρεζερβουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στο 2021 το πρώτο μοντέλο της LiveWire by Harley Davidson

H Harley Davidson αποκτά ηλεκτρικό παρακλάδι

Βήματα πίσω από τη Harley-Davidson στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης