Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το BMW R nineT είναι από εκείνες τις μοτοσικλέτες που εκλιπαρούν να τις «πειράξεις» αισθητικά. Από μόνηΤα περισσότερα εξαρτήματα κατασκευάστηκαν σε 3D εκτυπωτή. της η μοτοσικλέτα είναι πανέμορφη, ωστόσο η κλασική της δομή με τον boxer κινητήρα δίνει τροφή για βελτίωση και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν κατασκευάσει διαμάντια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από αυτά είναι το R nineT της εταιρείας Hookie, το οποίο ονόμασε Cobra. Πρόκειται για μια πανέμορφη cafe racer μετατροπή η οποία έχει επιθετική εμφάνιση και τρομερή λεπτομέρεια σε όλα του τα σημεία. Το ρεζερβουάρ είναι εντελώς καινούριο, χειροποίητο, 12 λίτρων από αλουμίνιο το οποίο δίνει και τη συνολική δομή της μοτοσικλέτας. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι LED της Koso, ενώ η ουρά έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει κόμπρα.

Η ακτινωτή ζάντα με το μαύρο κέντρο πίσω είναι έργο τέχνης.

Πανέμορφες εξατμίσεις της Arrow, λίγες τεχνικές αλλαγές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξάτμιση είναι της Arrow, η Pro Race, το φίλτρο αέρα είναι εντελώς νέο κατασκευασμένο από τη Hookie, Στον κατάλογο της Hookie θα βρεις το συγκεκριμένο μοντέλο με τιμή 34.900€!ενώ αλλαγές έχουμε στο τιμόνι, τα όργανα και στα χειριστήρια. Πολλά από τα εξαρτήματα του BMW είναι κατασκευασμένα σε τρισδιάστατο εκτυπωτή προκειμένου να υπάρχει ευελιξία, ενώ τα υλικά είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα κιτ μετατροπής της εταιρείας από τη Δρέσδη έχουν αρχική τιμή 5.900€, ενώ ολόκληρη η μοτοσικλέτα που παρουσιάστηκε κοστίζει 34.900€!

Σέλα που θυμίζει motocross, λεπτή και σκληρή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νέα C400X και C400GT της BMW με τεχνολογία E-gas

Η BMW εξελίσσει ανακλαστήρες για ραντάρ

Εξελιγμένα συστήματα αποσκευών από την BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης