Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW παρουσίασε τη νέα σειρά premium scooter της στα 400 κ.εκ. Πρόκειται για τα C400X και C400GT ταΤρεις επιλογές χρωματισμών στην κάθε έκδοση. οποία, εκτός από μικρές αισθητικές αλλαγές, διαθέτουν καινούριας τεχνολογίας κινητήρες, νέα ηλεκτρονικά συστήματα και φυσικά νέους χρωματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βασική αλλαγή στα δύο νέα scooter αφορά τον κινητήρα. Το μονοκύλινδρο σύνολο έχει αυξημένη απόδοση στους 34 ίππους με τη ροπή να φτάνει τα 35Nm. Φυσικά, οι προδιαγραφές ρύπων είναι Euro5 και για πρώτη φορά έχει τοποθετηθεί ηλεκτρικό σύστημα γκαζιού για να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του κινητήρα. Το σύστημα η BMW το ονομάζει E-gas και είναι συνδεδεμένο με την κεντρική μονάδα η οποία ελέγχει πολλές παραμέτρους για να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μικρές αλλαγές στην αισθητική του scooter με έμφαση πάντα στις ρίζες της BMW.

Η τελική ταχύτητα αναμένεται να αγγίζει τα 140 Km/h

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW υπόσχεται πολύ ομαλή λειτουργία και σταθερότητα στην απόκριση του γκαζιού. Μαζί με το E-gas, η Το σύστημα ASC λειτουργεί και ως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.BMW εισάγει στα C400X και C400GT σύστημα αυτόματης σταθερότητας ASC το οποίο έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη μοτοσικλέτα σε πολλά σημεία.

Για παράδειγμα, όταν αλλάζουμε ελαστικά, το scooter αναλαμβάνει να κάνει αυτόματα τη βαθμονόμηση προκειμένου η κύλιση να συνεχίσει να είναι ίδια σε αίσθηση στον αναβάτη, παρ΄ ότι η κορόνα των ελαστικών μπορεί να μεταβληθεί. Στα φρένα έχουμε αλλαγές με νέες δαγκάνες και ρυθμιζόμενες μανέτες.

Ο εξοπλισμός είναι επίσης πλούσιος με μεγάλο χώρο αποσκευών κάτω από τη σέλα (45 λίτρα με το σύστημα Flexcase), USB θύρα και πρίζα 12 Volt. Αναμένουμε περισσότερα νέα για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα scooter στην Ελλάδα και τις τιμές τους.

Μεγάλη οθόνη με... άπειρες πληροφορίες και δυνατότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η BMW εξελίσσει ανακλαστήρες για ραντάρ

Εξελιγμένα συστήματα αποσκευών από την BMW

Ετοιμάζει νέες εκδόσεις του R18 η BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης