Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati παρουσίασε τη νέα της γκάμα ρουχισμού για το 2021 με εντυπωσιακά κράνη, μπουφάν, πουκάμισα και πολλά άλλα τα οποία φέρουν την σφραγίδα της ιταλικής φίρμας. Τα Ducati Apparel ακολουθούν την ιταλική φινέτσα της φίρμας από την Μπολόνια και είναι ικανή να ικανοποιήσει κάθε μοτοσικλετιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναυαρχίδα της συλλογής είναι το νέο κράνος DCV5, ένα κράνος κατασκευασμένο από το υλικό SNC2, Κράνος με αυξημένη ασφάλεια από την AraiStructural Net Composite, το οποίο προσφέρει ανθεκτικότητα, μέγιστη προστασία και απορρόφηση της ενέργειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο του είναι η κεντρική ενίσχυση που διαθέτει (Peripherally Belted), μία πατέντα η οποία ενισχύει την κορυφή του κράνους με ειδικές ίνες. Η ευρύτητα του οπτικού πεδίου που διαθέτει είναι εξαιρετική, ενώ το σύστημα ανοίγματος της ζελατίνας προέρχεται από την αυτοκινητοβιομηχανία. Το DCV5 είναι κατασκευασμένο σε συνεργασία της Arai και της Drudi Performance.

Μπλουζάκια πόλο με το λογότυπο της Ducati Corse

Πολύ δυναμικά δερμάτινα μπουφάν και φόρμες τουρισμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυναμικό είναι το νέο μπουφάν της Ducati, το Ducati Corse C5. Πρόκειται για ένα δερμάτινο μπουφάν με αλουμινένια προστατευτικά στους ώμους και προαιρετική προσθήκη προστατευτικών πλάτης και θώρακα. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο με το υποαλλεργικό υλικό Nanofeel, φυσικά αδιάβροχο. Για touring χρήση η Ducati προσφέρει αδιάβροχο μπουφάν και παντελόνι Aqua, ενώ της χρήση πόλης υπάρχει το φούτερ Downtown C2.

Δερμάτινα μποτάκια για καθημερινή χρήση στη μοτοσικλέτα σας

Κάντε την παραγγελία σας στο Ducati Online Shop

Στην αγωνιστική σειρά της Ducati τον πρώτο λόγο έχει η γραμμή DCTrack η οποία αποτελείται από μπλούζες και καπέλα με το λογότυπο Ducati Corse, ενώ υπάρχει και σειρά αγωνιστικών ειδών Smart Ducati με σειρά μπουφάν σακάκια, πουλόβερ και πουκάμισα.

Τα προϊόντα της Ducati μπορείτε να τα βρείτε στο Ducati Athens και να παραγγείλετε ότι θέλετε στο e-shop της φίρμας, στο Ducati Online Shop.

Και open face κράνος με εκπληκτικό φινίρισμα από την Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης