Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι Γάλλοι δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδόσεις στις μοτοσικλέτες τους οιΗ έκδοση Force μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα A2. οποίες ξεχωρίζουν τόσο στην εμφάνιση όσο και στην απόδοση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από εκεί ξεκίνησε η… μόδα των supermoto, ενώ πολλές εταιρείες πειραματίζονται με εκδόσεις μοντέλων που δεν βλέπουμε πουθενά αλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW Motorrad Γαλλίας ήταν εκείνη που παρουσίασε μια ειδική έκδοση του εξαιρετικού γυμνού μοντέλου της F900R. Πρόκειται για την έκδοση Force, η οποία πωλείται ήδη στη Γαλλία με περιορισμό στην απόδοση στα 35kW. Στόχος είναι να προσελκύσει νέο κοινό προκειμένου να βρεθεί στη σέλα της μοτοσικλέτας. Τα τεχνικά στοιχεία της μοτοσικλέτας παραμένουν ίδια με εκείνα της απλής F900R, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αργότερα να επιστρέψει στην κανονική της ιπποδύναμη, η οποία είναι 105 ίπποι.

Πολύ δυναμικός σχεδιασμός για την ειδική έκδοση Force της BMW F900R.

Οι λεπτομέρειες είναι μοναδικές στο streetfighter της BMW

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκδοση Force συναντάμε μερικές ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως τον χρωματισμό, ο οποίος είναι “Μαχητικό” στιλ για την ειδική έκδοση της F900R.εμπνευσμένος από την πολεμική αεροπορία με μπλε και κίτρινες πινελιές. Η σέλα είναι ειδική, οι τροχοί μαύροι με το λογότυπο F900R Force γραμμένο πάνω τους, προστατευτικά από ανθρακονήματα και μικρή ζελατίνα στα χρώματα της μοτοσικλέτας.

Η Force έκδοση είναι διαθέσιμη μόλις σε 300 μονάδες και ήδη πωλείται στη Γαλλία στην τιμή των 10.040€.

Φυσικά η BMW διαθέτει και ανάλογο εξοπλισμό αναβάτη με κράνος, παπούτσια και μπουφάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γιγάντια οθόνη 10,25 ιντσών του BMW R1250RT

Ανέπαφα θα ελέγχεις στο μέλλον τα συστήματα της BMW σου

Επιστροφή στις ρίζες του Dakar για το BMW GS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης