Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το TK01 της Thok είναι ένα από τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα εκτός δρόμου που έχουν κατασκευαστεί Το πλαίσιο είναι το ίδιο με το απλό TK01, αλλά τα περιφερειακά είναι διαφορετικάποτέ. Ποιος είπε όμως ότι το καλό δεν μπορεί να γίνει καλύτερο; Έτσι, η ιταλική φίρμα αποφάσισε να αναβαθμίσει το ηλεκτρικό της ποδήλατο βγάζοντας την έκδοση R η οποία ανεβάζει την απόδοση σε extreme καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το TK01 R είναι από τα πλέον πομπώδη μοντέλα της Thok. Χρησιμοποιεί το αλουμινένιο πλαίσιο του TK01 με την ίδια γεωμετρία TCG, ωστόσο τα περιφερειακά είναι διαφορετικά. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα νέο πιρούνι της RockShox ZEB διαδρομής 170mm και διαμέτρου 38mm. Στο πίσω μέρος έχουμε ένα αμορτισέρ της RockShox Super Deluxe με τεχνολογία Debonair και διαδρομή 170mm.

Θα περάσει και πάνω από το Mercedes Vito σας αν χρειαστεί!

Shimano EP8 κινητήρας με ροπή 85Nm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι της Shimano, ο γνωστός EP8 με μέγιστη ροπή 85Nm, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί Από τα καλύτερα ποδήλατα εκτός δρόμου για έμπειρους αναβάτες και δύσκολα μονοπάτιαπλήρως μέσω της εφαρμογής E-TUBE Project. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 630Wh και είναι τοποθετημένη στην κάτω πλευρά του πλαισίου. Τα φρένα είναι της Shimano, με 4πίστονες δαγκάνες και δίσκους 203mm, ενώ της Shimano είναι και η μετάδοση με κιβώτιο τύπου κασέτα XT 10/51.

Η Thok περιλαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο υποστήριξης μετά την αγορά του R. Παρέχει βοήθεια στη ρύθμιση των αναρτήσεων, τις πιέσεις ελαστικών και τις ρυθμίσεις στον κινητήρα προκειμένου να φέρει στα μέτρα του ο αναβάτης το ποδήλατό του. Το ποδήλατο κοστίζει περίπου 6.500€ και είναι διαθέσιμο σε τέσσερα μεγέθη.

Δυνατό όπλο στα χέρια ενός έμπειρου αναβάτη στο χώμα το ποδήλατο της Thok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο ποδήλατο με χρηματοδότηση από το κοινό

Νέο crossover e-bike από την Peugeot

Το ποδήλατο των 10.000€ της Stromer

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης