Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield θα έλεγε κανείς ότι άργησε να ασχοληθεί με μια κατηγορία την οποία γνωρίζει καλά. Μπαίνει στο παιχνίδι των scrambler η Royal EnfieldΠρόκειται για τις μοτοσικλέτες scrambler οι οποίες έχουν κατακλίσει πλέον τις αγορές του κόσμου και η Enfield δικαιωματικά θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ινδία πάντως αναφέρουν πως επιτέλους η Royal Enfield φαίνεται πως θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσικλετών. Οι άνθρωποι της εταιρείας κατάθεσαν στο γραφείο κατοχύρωσης της Ινδίας το λογότυπο «Scram» προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον.

Το κοινό της Ευρώπης έχει αγκαλιάσει με θέρμη τα μοντέλα της Royal Enfield.

Πιθανότερο σενάριο είναι μια scrambler βασισμένη στο Interceptor 650

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λέξη «Scram» παραπέμπει ξεκάθαρα στη λέξη scrambler και πλέον μπορούμε να ξεκινήσουμε τις Η Royal Enfield ετοιμάζει ήδη ένα νέο cruiser και τώρα θα περιμένουμε και ένα νέο scramblerεικασίες για ένα νέο μοντέλο βασισμένο στην πλατφόρμα των 650. Η Enfield διαθέτει τα μοντέλα Interceptor 650 και Continental GT 650 στην γκάμα της και πάνω σε αυτά αναμένεται να πατήσει το νέο scrambler.

Αν πάλι η Enfield αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το όνομα «Scram» μόνο για την εγχώρια αγορά της Ινδίας τότε θα έχουμε μοτοσικλέτες με μικρότερο κυβισμό, ίσως βασισμένα στα Bullet και Classic. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσει η εταιρεία στην κατασκευή μιας οικογένειας scrambler για τον υπόλοιπο κόσμο καθώς τα μοντέλα των 650 κ.εκ. που έρχονται στην Ευρώπη έχουν αποκτήσει πιστό κοινό που συνεχώς αυξάνεται.

Τους επόμενους μήνες θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το τι σκοπεύει να κάνει η Ινδική φίρμα με το λογότυπο «Scram»!

Αυτή η μετατροπή μας δείχνει το πιθανό scrambler μοντέλο της Enfield.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το Bullet 500 μπαίνει εύκολα σε γκαλερί

Καινούρια χρώματα για τα Royal Enfield

Καινούριο cruiser εξελίσσει η Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης