Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield παρουσίασε τη νέα γκάμα μοντέλων της, Interceptor 650 και Continental GT. Οι αλλαγές Η αισθητική των Royal Enfield είναι μοναδική.έχουν να κάνουν κυρίως στα χρώματα που είναι διαθέσιμα τα δύο κορυφαία μοντέλα της φίρμας, αλλά και στον κινητήρα, ο οποίος πλέον είναι προδιαγραφών Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε είναι οι χρωματικές επιλογές όσον αφορά το Interceptor 650 εμπνευσμένες από τη ρετρό αισθητική των μοτοσικλετών. Εκείνη που ξεχωρίζει είναι η Mark Two, η οποία διαθέτει νίκελ βάψιμο στο ρεζερβουάρ με μικρές κόκκινες πινελιές θυμίζοντας αγωνιστικό μοντέλο κάποιας άλλης εποχής.

Πανέμορφο το Interceptor 650 στον Mark Two χρωματισμό.

Μυρωδιά από τη δεκαετία του ’60

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του Continental GT πάλι έχουμε πέντε νέες χρωματικές επιλογές. Οι δύο από τις πέντε Κλασικός κινητήρας με απόδοση 47 ίππους και Euro5 προδιαγραφές.χρησιμοποιούν το παλιό λογότυπο της φίρμας με τη Rocket Red στο έντονο κόκκινο να ξεχωρίζει.

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος αερόψυκτος των 648 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 46,8 ίππους και 52,3 Nm ροπής με προδιαγραφές Euro5. Καινούρια είναι τα όργανα LCD στη μοτοσικλέτα, ενώ το βάρος του Continental GT είναι 212 κιλά και του Interceptor 650 είναι 217 κιλά.

Όλα τα μοντέλα της Royal Enfield ΕΔΩ

Το πιο σπορ Continental GT στο αγωνιστικό κόκκινο χρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούριο cruiser εξελίσσει η Royal Enfield

Το Royal Enfield που θα αγόραζες αύριο

Αναβάθμιση στα σημεία για το Royal Enfield Himalayan

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης