Κάτι ετοιμάζει η Kawasaki που θα φέρει τη ρετρό επανάσταση

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 08:01
Κάτι ετοιμάζει η Kawasaki που θα φέρει τη ρετρό επανάσταση

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το τελευταίο βίντεο teaser της Kawasaki μπορεί να μη μας δίνει κανένα στοιχείο για τη νέα μοτοσικλέτα που Δεν αποκλείεται να είναι και μια μικρότερη έκδοση του RS στα 300 κ.εκ., ένα Z300RS δηλαδή!ετοιμάζει, αλλά σίγουρα θα είναι ρετρό. Την προηγούμενη εβδομάδα το εργοστάσιο από το Akashi μάς παρουσίασε μια σπορ έκδοση του Z900RS, την SE, η οποία έχει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και φρένα και τώρα έρχεται η σειρά μιας νέας μοτοσικλέτας στην ίδια κατηγορία.

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες για ένα μικρότερο Z650RS, το οποίο θα προστεθεί στην γκάμα της Kawasaki, ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ασφάλεια αν είναι αυτό το μοντέλο ή όχι. Στο βίντεο δεν εμφανίζεται τίποτα που να αφορά τη μοτοσικλέτα, παρά μόνο δύο αναβάτες από τη μέση και πάνω με εξοπλισμό classic που παραπέμπει σε ρετρό μοτοσικλέτα.

Οι πρώτες render εικόνες του Z650RS έχουν ήδη διαρρεύσει.

Z650RS ή W800;

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται η φράση Retro Evolution η οποία στη συνέχεια γίνεται Retrovolution. Η Μικρές οι πιθανότητες για ένα εντελώς νέο μοντέλο, αλλά όχι μηδενικές.εκδοχή να πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο μάλλον είναι μακρινή. Είναι πολύ πιθανό να είναι μια νέα έκδοση του W800 ή μια μικρότερη έκδοση του Z900RS, ίσως το Z650RS.

Η πιθανότητα του Z650RS είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, καθώς έχει και ιδιαίτερο νόημα στην κατηγορία. Υπάρχουν ικανοί αντίπαλοι στην αγορά, όπως το XSR700 της Yamaha και το SV650 της Suzuki, που κινούνται σε αυτό το επίπεδο και ένα μεσαίο ρετρό με βάση του Z900RS δεν θα ήταν κακή ιδέα. Άλλωστε ο ενθουσιασμός για τον ερχομό του Z900RS SE έδειξε πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει κοινό και μάλιστα ισχυρό.

Το μικρό βίντεο teaser της Kawasaki.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα πιο σπορ έκδοση για το Kawasaki Ζ900RS το 2022

Σημάδια ενός νέου Versys μας δείχνει η Kawasaki

Ποιος πρωταθλητής πουλάει τη μοτοσικλέτα προπόνησης του

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 08:40