Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς ψηφιακών τεχνών και επιστημών, η IADAS, κάθε χρόνο βραβεύει τις Ανάμεσα στους κριτές βρίσκεται και η επιμελήτρια του MOMA, Paola Antonelli.καλύτερες ιστοσελίδες με πάνω από 13.500 υποψηφιότητες από 70 χώρες ανά τον κόσμο. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η 25η έκδοση των Webby Awards, στα οποία είχαμε μια κορυφαία ιταλική φίρμα να κατακτά ένα πολύ σημαντικό βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vespa γιορτάζει φέτος τα 75 της χρόνια και η βράβευση στα Webby Awards ήρθε στην καλύτερη χρονική περίοδο. Η εικονική εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο στην κατηγορία Car Sites & Car Culture για τις ιστοσελίδες website και mobile Vespa.com. Στην ψηφοφορία πήραν μέρος πάνω από 2,2 εκατομμύρια ψηφοφόροι αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα που καλύπτει κάθε ανάγκη του αγοραστή και προσφέρει ξεχωριστό lifestyle στον επισκέπτη.

Η σελίδα Vespa.com παρέχει 10 διαφορετικές υπηρεσίες στον επισκέπτη.

Περισσότερες από 50 χώρες εξυπηρετεί η ιστοσελίδα Vespa.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Claire Graves, διευθύντρια των Webby Awards, τόνισε για τη νίκη της Vespa: «Το Vespa.com θέτει νέο Οι New York Times θεωρούν τα Webby Awards την κορυφαία τιμή στο διαδίκτυο.πρότυπο στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο Διαδίκτυο. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την ικανότητα, την εφευρετικότητα και το διεθνές όραμα του ομίλου Piaggio, μέλος του οποίου αποτελεί η μάρκα Vespa».

Η ιστοσελίδα Vespa.com, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Openmind, έχει σχεδιαστεί και βασίζεται σε ένα σύστημα που στόχο έχει την προβολή της μάρκας παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες. Παρέχει πολλές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων η διαμόρφωση προϊόντος, τα test rides και οι υπηρεσίες των αντιπροσώπων.

Η ειδική έκδοση της Vespa Primavera για τα 75 χρόνια ζωής της θρυλικής εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επετειακή Vespa GTS 300 75 Years

Έκδοση Pic Nic της Vespa Primavera στη Μαλαισία

Η θρυλική Vespa έγινε 75 ετών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης