Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha έχει αποφασίσει από το 2020 να μη βγάζει σε μαζική παραγωγή το μεσαίο της supersport Στα πλαϊνά φέρινγκ υπάρχει και ένα λογότυπο του HRC (Honda)!μοντέλο YZF-R6 καθώς είναι δύσκολο να περάσει τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Οι Ιάπωνες προσφέρουν τη μοτοσικλέτα μόνο για χρήση σε πίστα και σε αγωνιζόμενους έχοντας δημιουργήσει την έκδοση Race για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό φυσικά δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Κινέζους κατασκευαστές οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα να “πέσει κάτω”. Αυτήν τη φορά η εταιρεία Huaying παρουσίασε ένα σχεδόν ακριβές αντίγραφο του R6 της Yamaha αφήνοντας άφωνο όλο τον μοτοσικλετιστικό κόσμο. Και δεν είναι μόνο το σχέδιο της μοτοσικλέτα που είναι “copy-paste”, αλλά είναι ακόμα και τα λογότυπα ίδια με το μοντέλο της Yamaha!

Απίστευτη δουλειά, δεν τους έχει ξεφύγει τίποτα!

Προφανώς, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα δε θα βγει ποτέ από την Κίνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που τα πράγματα είναι διαφορετικά είναι στο εσωτερικό της μοτοσικλέτας. Στο κομμάτι του κινητήρα, τη Το μοναδικό καλό στη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είναι ότι κοστίζει κάτω από 3.000€.θέση του τετρακύλινδρου συνόλου του R6 έχει πάρει ένας δικύλινδρος κινητήρας 500 κ.εκ. ο οποίος εικάζουμε ότι θα αποδίδει κοντά στους 45 ίππους. Στις αναρτήσεις και τα φρένα οι επιλογές είναι φτηνές και δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες του R6, ενώ το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι αγνώστους ταυτότητας και υλικών.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αυτό το R6 δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί εκτός Κίνας. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τα δικαστήρια θα είχαν πολλή δουλειά στα χέρια τους με όλες τις αντιγραφές που έχει πάνω της αυτή η Supersport μοτοσικλέτα.

Ακόμα και το λογότυπο του Valentino Rossi έχει η μοτοσικλέτα πάνω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνατή εμφάνιση του Περιστερά στη Γαλλία με τη Yamaha

Η Yamaha του μέλλοντος θα οδηγείται με τους… αγκώνες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης