Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Benelli μας παρουσίασε στο τέλος του 2021 το πανέμορφο Leoncino 125 μπαίνοντας δυνατά σε μια απόΤο BN 125 είναι… πολύ μοτοσικλέτα για τα λεφτά που θα ξοδέψεις για να την αποκτήσεις. τις πλέον ενδιαφέρουσες κατηγορίας μοτοσικλέτας των τελευταίων ετών. Η Ιταλική μάρκα παρόλα αυτά διαθέτει ήδη στην γκάμα της ακόμα δύο μοντέλα στα 125 κ.εκ. που είναι τα TNT 125 και BN 125. Για το 2022 η εταιρεία έχει ανανεώσει το BN 125, ένα γυμνό μοντέλο με έμφαση στην οικονομία και την στιλάτη μετακίνηση στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο BN 125 είναι εξοπλισμένο με έναν αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11 ίππους και 10Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ ο κινητήρας είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Το βασικό πλεονέκτημα του μοντέλου είναι ότι μπορεί να οδηγηθεί από οδηγούς με δίπλωμα αυτοκινήτου, αρκεί να τηρούν τις προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας των αδειών οδήγησης (27 ετών, 6 χρόνια κάτοχος άδειας, 5 μαθήματα).

Το πλαίσιο ξεχωρίζει με τη διάταξη που διαθέτει.

Το πλαίσιο του BN 125 είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι Η αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει τα 600 χιλιόμετρα!35mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών χυτοί, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 260mm εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στιλάτος και σπορ χαρακτήρας της μοτοσικλέτας συνοδεύεται από χαμηλή κατανάλωση της τάξης των 1,7 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα κάτι που σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων μπορείς να διανύσεις σχεδόν 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Benelli. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 142 κιλά και το χαμηλό ύψος της σέλας στα 780mm το κάνουν ιδανικό για άνδρες και γυναίκες αναβάτες.

Την BN 125 μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 2.890€ σε τέσσερις χρωματισμούς, κόκκινο, λευκό, μαύρο και πράσινο.

Όμορφο σχεδιαστικά με επιθετικές πινελιές σε κάθε σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλησιάζει η ώρα του Benelli TRK 800

Το πρώτο unboxing του Benelli Leoncino 800 Trail στην Ελλάδα

Αν ψάχνεις για leasing μοτοσικλέτας πας στη Motoway

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης