Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα που παρουσιάστηκαν το 2022 ήταν το νέο Leoncino 800 Trail της Ιδιαίτερη πινελιά είναι το number plate στα πλαϊνά και οι διπλές εξατμίσεις τοποθετημένες ψηλά.Benelli. Η ιταλική φίρμα δούλεψε εντατικά πάνω στο νέο αυτό μοντέλο θέλοντας να διευρύνει τις δυνατότητες του ήδη εξαιρετικού Leoncino για κίνηση και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Trail το οποίο πλέον βρίσκεται στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα σχεδιαστικά ακολουθεί τη δομή του Leoncino 800 έχοντας πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα scrambler. Ξεχωρίζει από τους ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τα ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ αναρτήσεις και πλαίσιο είναι εντελώς καινούρια. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα έχει σχεδιαστεί για περισσότερη αντοχή σε εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ οι αναρτήσεις είναι πολύ ποιοτικές με ένα ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι 50mm εμπρός αυξημένης διαδρομής 148mm και ένα μονό αμορτισέρ  διαδρομής 140mm επίσης ρυθμιζόμενο. Τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους 320mm εμπρός και ABS.

Με το Trail έχει τη δυνατότητα κίνησης και εκτός δρόμου.

Η τιμή του νέου Trail είναι 9.450€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Leoncino 800 Trail είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,2 ίππους και 67Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από προηγμένο σύστημα ψεκασμού (ECU-Delphi MT05.3), ενώ διαθέτει και συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης για ασφαλή κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς να ταράσσεται η ισορροπία της μοτοσικλέτας. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 234 κιλά με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 15 λίτρα.

Όλα τα στοιχεία για το Leoncino 800 Trail ΕΔΩ.

Παρακολουθείστε το πρώτο unboxing του Benelli Leoncino 800 Trail στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστολή EICMA 2021: Συνέντευξη με τον Δημήτρη Καμπράνη της Benelli

Αν ψάχνεις για leasing μοτοσικλέτας πας στη Motoway

Τρία χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης