Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Benelli είναι από τις εταιρείες που εντυπωσίασαν τον περασμένο Νοέμβριο στην Έκθεση EICMAΤα τρία χρόνια εγγύησης ισχύουν από την 1/1/2022. παρουσιάζοντας μια πλειάδα από σημαντικά μοντέλα. Πλέον τα Leoncino 125, Leoncino 800 και Leoncino 800 Trail είναι προ των πυλών να φτάσουν στην Ελλάδα καθώς, όπως ανακοίνωσε ο επίσημος αντιπρόσωπος Motoway αναμένοντας στο τέλος Μαρτίου στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σημαντική αυτή περίσταση, αλλά και για το γεγονός ότι η Benelli γνωρίζει τρομερή άνοδο στις αγορές όλης της Ευρώπης, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει σε όλα τα νέα μοντέλα 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. H Motoway Καμπράνης ΑΕ διατηρεί επίσης για ακόμα μια χρονιά το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το οποίο η αγορά μιας Benelli μπορεί να γίνει με 30% προκαταβολή και αποπληρωμή έως 24 άτοκες δόσεις ή με άλλα ευέλικτα προγράμματα σε απευθείας χρηματοδότηση από την τράπεζα.

Το Leoncino 800 Trail είναι ένα από τα μοντέλα που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε στην Ελλάδα.

Ετοιμάζεται για best seller το Leoncino 125

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα είναι το νέο Leoncino 125. Πρόκειται για το μικρό μέλος της οικογένειας των Leoncino το οποίο διατηρεί τον μοναδικό ρετρό σχεδιασμό με έμφαση στην ποιότητα και στο νεανικό στυλ. Ο σύγχρονος κινητήρας αποδίδει 12,8 ίππους έχοντας εξαιρετική οικονομία στο καύσιμο και ζωηρή απόδοση, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 145 κιλά. Η τιμή του Leoncino 125 είναι 3.580€.

Πανέμορφη ρετρό αισθητική για το Leoncino 800.

Κορυφαία ποιότητα στο Leoncino 800 Trail

Ακόμα ένα μοντέλο το οποίο ανυπομονούμε να δούμε είναι το καινούριο Leoncino 800 Trail. Το κορυφαίο Φυσικά, περιμένουμε και το adventure TRK 800 στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.μοντέλο της Benelli χάρη στις αναβαθμισμένες αναρτήσεις και τα δυνατά φρένα έχει αποκτήσει σημαντικές δυνατότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές με την απόσταση από το έδαφος να βρίσκεται στα 191mm.

Ο δικύλινδρος, δοκιμασμένος κινητήρας των 754 κ.εκ. αποδίδει 76,2 ίππους και 67Nm ροπής και είναι ικανός να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στον αναβάτη. Το νέο Trail θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμός στην τιμή των 9.450€.

Βρείτε όλα τα μοντέλα της Benelli στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Το Leoncino 125 αναμένεται να γίνει απευθείας Best Seller της μάρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ανανεωμένο Benelli TRK 502X στην τιμή των 7.000€

Την Άνοιξη στην Ελλάδα το Benelli Leoncino 125

Η Benelli δεν ξεχνάει το παρελθόν της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης