Μπορεί μέχρι τις ΕΔ3 να ήταν όλα καλά στην πίστα της Sepang, ωστόσο ο καιρός είχε άλλη γνώμη, με τις κατατακτήριες να διακόπτονται λόγω καταιγίδας.

Ταχύτερος μακράν από όλους ο Marc Marquez που δεν πτοήθηκε ούτε από το άστατο τροπικό κλίμα, ούτε την πτώση του. Βέβαια, ένα συμβάν μεταξύ του Ισπανού πρωταθλητή και του Αndrea Iannone, είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή ποινής 6 θέσεων στο «Μυρμήγκι». Έτσι, ο αναβάτης της Repsol Honda θα εκκινήσει από την 7η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια θέση «δώρο» πήραν οι αναβάτες ως την 6η θέση λοιπόν. Pole man από σπόντα ο Johann Zarco, που θα έχει δίπλα του στην 1η σειρά το Valentino Rossi και τον Andrea Iannone.  Έπειτα από μια πτώση που του στέρησε ένα καλύτερο χρόνο, ο Andrea Dovizioso είναι εκείνος που ανοίγει τη σειρά της σχάρας εκκίνησης πλάι στον άνθρωπο που σημείωσε τη μεγαλύτερη τελική, Jack Miller. H εν λόγω τριάδα ανήκει στη Ducati με το Danilo Petrucci να τη συμπληρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον 7ο πλέον Marc Marquez, έρχεται ο Alex Rins που παραλίγο να μείνει με μια μοτοσυκλέτα λιγότερη λόγω φωτιάς. Από την 9η θέση θα ξεκινήσει ο Alvaro Bautista ενώ τη 12άδα του Q2 κλείνει με τους Bautista, Pedrosa, Viniales και Α. Εspargaro. Aναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

«Προγνωστικά»

Dovizioso, Lorenzo και Zarco. Dovizioso, Rossi και Lorenzo. Ναι ήταν τα βάθρα του 2017 και του 2016 αντίστοιχα. Φέτος έχουμε εκτός τον τραυματία Lorenzo, οπότε μας μένει ο Dovizioso σαν σταθερά για βάθρο. Ποιοι μένουν να το συμπληρώσουν; Οι Rossi και Zarco θα πούμε με.. μπαλαντέρ στη θέση του Γάλλου τον Andrea Iannone. Αύριο το πρωί έχουμε αγώνα στις 7 και αν το επιτρέψει  ο καιρός θα μάθουμε αν πέσαμε.. μέσα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης