Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Jorge Martin έκανε την έκπληξη στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Στυρίας στην Αυστρία και Κυριάρχησαν τα Ducati στην πίστα της Αυστρίας με τέσσερις μοτοσικλέτες στην πρώτη εξάδαπήρε την pole position. Ο νεαρός αναβάτης της Pramac Ducati έδειξε από τις δοκιμές της Παρασκευής ότι έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με μια απίθανη pole position. Αυτή είναι η δεύτερη φετινή pole position για τον Ισπανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δεύτερη θέση της σχάρας εκκίνησης θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Pecco Bagnaia με την εργοστασιακή Ducati. Ο Ιταλός ήταν σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών ανάμεσα στους κορυφαίους και λίγο έλειψε να πάρει την pole position. Ο Bagnaia από τη δεύτερη θέση φαντάζει ένα από τα φαβορί για τη νίκη την Κυριακή.

Κατάφερε να επιβιώσει ο Quartararo ανάμεσα στις πανίσχυρες Ducati στο Red Bull Ring.

Πτώση για τον Marquez στην τελευταία του προσπάθεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία θέση του grid εξασφάλισε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Fabio Quartararo. Ο αναβάτης της Η πρόγνωση του καιρού αύριο είναι για έντονη βροχόπτωση!Yamaha στην τελευταία του προσπάθεια κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή περνώντας τον Martin, ωστόσο ο γύρος του ακυρώθηκε καθώς πάτησε εκτός πίστας στην προτελευταία στροφή.

Από τη δεύτερη σειρά του grid θα εκκινήσουν τον αγώνα οι Jack Miller (Ducati), Joan Mir (Suzuki) και Johann Zarco (Ducati), ενώ ο Aleix Espargaro με την Aprilia έκανε καλή δουλειά φέρνοντας τη RS-GP στην 7η θέση. Ο Marc Marquez έμεινε στη 8η θέση καθώς στην τελευταία του προσπάθεια σημείωσε πτώση και έχασε μια καλή ευκαιρία να βρεθεί ψηλά στην κατάταξη.

Ο αγώνας της Κυριακής αρχίζει στις 15:00 με την πρόγνωση του καιρού να δίνει βροχή!

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Στυρίας: Προβλέψεις για το MotoGP στο Red Bull Ring

Ο Valentino Rossi ανακοίνωσε το τέλος της θρυλικής του καριέρας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης