Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε τη νέα γκάμα ένδυσης και αξεσουάρ για το 2022. Η ιαπωνική φίρμα με σεβασμό στην Περισσότερα από 140 είδη περιλαμβάνει η λίστα προϊόντων της Yamaha το 2022.ιστορική της κληρονομιά δημιούργησε μια νέα σειρά ρουχισμού και αξεσουάρ προκειμένου να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στα ανακυκλώσιμα υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημαντικότερη σειρά ένδυσης είναι η Paddock Blue Pulse η οποία ακολουθεί το στιλ και τους χρωματισμούς των αγωνιστικών ομάδων της Yamaha στα πρωταθλήματα όλου του κόσμου. Η συλλογή Pulse περιλαμβάνει πιο μεγάλη ποικιλία ρούχων, από t-shirt, μπλούζες με κουκούλα, μπλούζες polo και sport μπλουζάκια spandex μέχρι μπουφάν με επένδυση, φλις, γιλέκα, παντελόνια ομάδας, παντελόνια φόρμας και σορτς για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Σειρά motocross με τη σφραγίδα της Alpinestars και της Yamaha.

H σειρά gadget περιλαμβάνει πορτοφόλια, μπάλες, καρέκλες και κουμπαράδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μια σειρά είναι η Paddock Blue Performance η οποία είναι κατασκευασμένη με υψηλή τεχνολογία Η σειρά ένδυσης MX Motocross έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Alpinestars.προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά για τους αθλητές όπως την απομάκρυνση του ιδρώτα και γρήγορο στέγνωμα. Η συλλογή Paddock Blue Essentials είναι η νέα βασική συλλογή με t-shirt, μπλούζες polo, μπλούζες με κουκούλα και πουλόβερ από βαμβάκι και μίγμα με βαμβάκι, σε ανταγωνιστικές τιμές, για άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Η Yamaha έχει φροντίσει να δημιουργήσει ειδική σειρά για τις Hyper Naked μοτοσικλέτες τις, MT-07, MT-09, MT-10 σε χρώματα Cyan Storm, ενώ και για το δημοφιλές Tenere 700 υπάρχουν πολλά προϊόντα προς τιμήν της νικηφόρας παράδοσης του μοντέλου στους αγώνες. Πολύ ιδιαίτερη είναι η επετειακή σειρά 60th Anniversary World Grand Prix η οποία έχει να κάνει με την παράδοση της Yamaha στους αγώνες Grand Prix. Τα γραφικά σε αυτήν την περίπτωση είναι τα θρυλικά Speed Block σε λευκό και κόκκινο με την συλλογή να περιλαμβάνει μπλούζα με κουκούλα, t-shirt και καπέλο.

Εκτός από ρουχισμό μπορείς να βρεις και αξεσουάρ για την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα.

H Yamaha συνεχίζει να δημιουργεί νέες συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες όπως η Alpinestars προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα σε ένα καινούριο κοινό. Το 2022 υπάρχουν περισσότερες ποιοτικές επιλογές για γυναίκες, παιδιά και βρέφη, ενώ η Yamaha φρόντισε να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείς να αγοράσεις επιλεγμένα προϊόντα σε ειδικές τιμές. Για να δείτε τη σειρά ένδυσης και αξεσουάρ της Yamaha επισκεφτείτε ένα κατάστημα του δικτύου Μοτοδυναμική.

Τα ρετρό μοντέλα προσφέρουν έμπνευση για κλασικό ρουχισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Yamaha X-MAX 125 TechMAX: Δικαίωμα στην πολυτέλεια

Η Yamaha κάνει το πρώτο βήμα στην ηλεκτροκίνηση με το Neo

Ο Cote Escriva μας παρουσιάζει το δικό του Yamaha XSR 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης